Πού γλέντησαν ο Νίκος Βέρτης με τον Θοδωρή Ζαγοράκη;

Παρέλαση επωνύμων στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης έγινε το περασμένο Σάββατο. Πολλά γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz, βρέθηκαν στο “Βοτανικό” και γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στα πρώτα τραπέζια βρέθηκε και ο Νίκος Βέρτης που πήγε να διασκεδάσει μαζί με την παρέα του. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γιώργος Μαζωνάκης πήγε στο τραπέζι του και τραγούδησε μαζί του μοναδικές επιτυχίες. Ο κόσμος που ήταν εκεί απόλαυσε τους δυο καλλιτέχνες σε μοναδικά ντουέτα, να κλείνουν το πρόγραμμα στις 6 το πρωί.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο Νίκος Βέρτης που φάνηκε να διασκεδάζει πολύ, δήλωσε από το μικροφώνο ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ο τραγουδιστής που απολαμβάνει να βλέπει live …

Ανάμεσα στους θαμώνες του μαγαζιού ήταν και άλλα ονόματα της ελληνικής showbiz, όπως ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Άλκης Κούρκουλος. Ακόμη, το πρόγραμμα φάνηκαν να παρακολούθησαν διακριτικά ο Θοδωρής Ζαγοράκης με την σύζυγό του Ιωάννα Λίλη.

Το κέφι κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες και οι παρευρισκόμενοι γλέντησαν για τα καλά, ακούγοντας το πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει ο Γιώργος Μαζωνάκης, με την Πάολα, τους Vegas και τον Νικηφόρο!

Read More

And More