Πού ήπιαν καφέ οι διάσημοι την Πρωτοχρονιά; Δες φωτογραφίες

Στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης πέρασαν τις ημέρες των εορτών οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Πολλοί ήταν αυτοί που έμειναν στην Αθήνα και προτίμησαν να κάνουν τα ψώνια τους στα νότια προάστια και να πιουν το πρωτοχρονιάτικο καφεδάκι τους στη Γλυφάδα.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον Κώστα Σόμμερ σε γνωστό στέκι της περιοχής, όπου πηγαίνει συχνά και απολαμβάνει τον καφέ του με την παρέα του.

Στη Γλυφάδα βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο και ο Αλέξανδρος Παρθένης που με casual εμφάνιση βρέθηκε σε γνωστή καφετέρια των νοτίων προαστίων. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής βρίσκεται συχνά στο συγκςεκριμένο στέκι της περιοχής με το οποίο συνεργάζεται.

Ο Γιώργος Ανατολάκης άφησε για λίγο τις βουλευτικές του αρμοδιότητες και βγήκε βόλτα με την κορούλα του. Οι δυο τους αφού περπάτησαν αρκετά, έκαναν μια μικρή στάση για να ξεκουραστούν. Η μικρή ήταν ντυμένη με ζεστά ρούχα, αφού έκανε τσουχτερό κρύο και δεν αποχωρίστηκε στιγμή το αγαπημένο της αρκουδάκι.

Μέσα στις γιορτές η Μαρία-Λουίζα Βούρου βρέθηκε στην περιοχή της Γλυφάδας και έκανε τη βόλτα της. Με casual εμφάνιση και ελάχιστο μακιγιάζ, το γνωστό μοντέλο συναντήθηκε με φίλους και απόλαυσε τον καφέ της σε γνωστό στέκι της περιοχής.

Ακόμη, για τις εορταστικές αγορές βρέθηκαν στην Γλυφάδα και άλλοι επώνυμοι. Ανάμεσά τους ήταν η Μάντα Παπαδάκου, η συγγραφέας Χρυσιήδα Δημουλίδου, αλλά και ο γνωστός σχεδιαστής Πάνος Ζήνας.

Read More

And More