Πού οφείλει η JLo την απίθανη σιλουέτα της; Μα στη σιδερένια πειθαρχία της!

Φωτογραφίζεται πιο σέξι από ποτέ για το βρετανικό Glamour και αποκαλύπτει τα μυστικά της σιλουέτας της αλλά και τι ψάχνει στον έρωτα!

Σύμφωνα με τα όσα δηλώνει, η Jennifer Lopez οφείλει την απίθανη σιλουέτα της στην απίστευτη πειθαρχία της και το γεγονός ότι δεν μπορεί να φάει ένα ολόκληρο λίτρο παγωτού στην καθισιά της!

Η 44 σταρ και μητέρα διδύμων, έχει σχέση με τον κατά 18 χρόνια νεότερό της χορευτή Casper Smart. Μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό αποκάλυψε επιτέλους τα μυστικά του fitness της αλλά και το ό,τι ανακάλυψε το μυστικό για μια τέλεια σχέση.

/
Δεν είμαι τύπος που το παρακάνω, δηλώνει η Lopez και φωτογραφίζεται με ένα ολόχρυσο φόρεμα Dolce & Gabbana. Δεν με κάνει να νιώθω καλά. Μερικές γυναίκες το βρίσκουν ανακουφιστικό να κάθονται στον καναπέ και να καταναλώνουν ένα ολοκληρο λίτρο παγωτού αλλά εμένα αυτό θα με έκανε να κάνω εμετό!

/
Μιλώντας για την ερωτική της ζωή λέει: Θέλω χάος, όμως θέλω και ασφάλεια και τάξη. Μου πήρε πολύ καιρό να το καταλάβω αλλά όταν κάτι δεν μου κολλάει, δεν συνεχίζω με αυτό.

Read More

And More