Site icon TLIFE

Πού πρέπει να πας διακοπές για να πέσεις πάνω σε… celebrities;

Αν αναρωτιέσαι πού συχνάζουν οι διασημότητες όταν παραθερίζουν τα Χριστούγεννα σου έχουμε τα 6 πιο hot σημεία του πλανήτη που θα τους βρεις!

/
Στο χιονισμένο Άσπεν του Κολοράντο στην Αμερική θα συναντήσεις κάθε χρόνο τέτοια εποχή πολλές διασημότητες που πάνε για να κατηφορίσουν στις χιονισμένες πλαγιές ή επειδή διαθέτουν ένα ωραιότατο σαλέ, ανάμεσά τους η Goldie Hawn και η κόρη της αλλά και η JLo.


Η Νέα Υόρκη κρύβει πολλές εκπλήξεις και αν δεν πέσεις πάνω σε έναν διάσημο σίγουρα θα ευχαριστηθείς φώτα και στολισμούς. Κάπου ανάμεσα στα φωτάκια είναι και η Σάρα Τζέσικα ή ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, παραδοσιακοί Νεοϋορκέζοι!


Σαν βγεις στον πηγαιμό για το… Λονδίνο σίγουρα θα συναντήσεις κάπου τους Μπέκαμ να τρώνε ή την Αντέλ με το μωρό της!


Μεξικό και συγκεκριμένα στο Κάμπο Σαν Λούκας θα βρεις οπωσδήποτε τη Τζένιφερ Άνιστον, τον Τζορτζ Κλούνει που έχει και βίλα αλλά και άλλους σταρς όπως την Κόρτνεϊ Κοξ ή τον Άνταμ Σάντλερ.


Στα εξωτικά νησιά όπως οι Μαλδίβες ή τα Μπαρμπέιντος θα συναντήσεις το πριγκηπικό ζεύγος της Αγγλίας, την Blake Lively κ.ά..


Στην πόλη των Αγγέλων θα βρεις πολλούς αστέρες που έχουν άλλωστε μόνιμη κατοικία εκεί, όπως η λεχώνα Μίλα Κούνις, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ή Kaley Cuoco! Διαλέγεις και παίρνεις!

© 2024 tlife.gr