Πού θα “βρει” το… Άγιο Πνεύμα τη Μαίρη Συνατσάκη και την παρέα της;

Πάσχα στη Νέα Υόρκη, τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στις Κυκλάδες! Αν αναρωτιέσαι πώς περνάει τον ελεύθερο χρόνο της η Μαίρη Συνατσάκη, τότε ο προσωπικός λογαριασμός της στο Instagram θα σου λύσει κάθε απορία, μιας και η νεαρή παρουσιάστρια δεν μας αφήνει ποτέ ανενημέρωτους!

Μετά τις φωτογραφίες με τα ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα πίσω από τους πανύψηλους ουρανοξύστες του… Big Apple που γέμισαν το προφίλ της Μαίρης, ήρθε η σειρά του ελληνικού καλοκαιριού να «εισβάλει» στο φωτογραφικό άλμπουμ της! Κυκλάδες, λοιπόν, με αγαπημένους φίλους και ρομαντική διάθεση περιλαμβάνει το τριήμερο της παρουσιάστριας (και πλέον σχεδιάστριας παπουτσιών), αφού πήρε… αγκαζέ τον κολλητό της, κομμωτή και make up artist, Σπύρο Σαμοΐλη και την καλύτερή φίλη της, ηθοποιό και παρουσιάστρια, Ντορέττα Παπαδημητρίου και… σάλπαραν για τα ελληνικά νησιά, ώστε να απολαύσουν τις πρώτες καλοκαιρινές ημέρες!

Όπως φαίνεται, ο χρόνος που περνά με τους αγαπημένους της ανθρώπους, είναι για τη Μαίρη πολύτιμος και τους τον αφιερώνει σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται, ανάμεσα στο επιβαρυμένο πρόγραμμά της! Και εκείνοι, όμως, πρέπει να είναι «πιστοί» απέναντί της, μιας και δεν φεύγουν ποτέ από το πλάι της και την στηρίζουν σε κάθε νέο ξεκίνημά της!

Read More

And More