Που θα χτυπήσουν τα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες! Video

Η έντονη βροχή ξύπνησε τους κατοίκους της Αττικής, αφού από πολύ νωρίς το πρωί οι ουρανοί… άνοιξαν! Η θερμοκρασία όμως δεν έχει πέσει, ούτε και πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο τις επόμενες ώρες.

Λίγο πριν από τις 07:30 ανακοινώθηκε ότι τέθηκε σε ισχύει απαγορευτικό απόπλου για τα ιπτάμενα δελφίνια που πραγματοποιούν δρομολόγια στον Αργοσαρωνικό.

Η πρωινή βροχή έφερε και τα πρώτα προβλήματα στους δρόμους, τα βουλωμένα φρεάτια προκάλεσαν… λίμνες, ενώ στη Χαμοστέρνας προκλήθηκαν δυο μικροσυγκρούσεις.

Η πρόγνωση
Κακοκαιρία θα επικρατησει τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας όπως είχε προβλέψει με το δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τη νύχτα άρχισαν να πέφτουν πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.

Σήμερα στο Ιόνιο, τα Ηπειρωτικά, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα Ηπειρωτικά ορεινά κυρίως της δυτικής και βόρειας χώρας.

Ειδικότερα, για την περιοχή της Αττικής ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται τη νύχτα της Κυριακής και κατά περιόδους τη Δευτέρα.

Δες βίντεο με την τετραήμερη πρόγνωση!

Read More

And More