Πουλάει το μητρικό της γάλα λόγω οικονομικής κρίσης!

Το παλιό έθιμο της παραμάνας φαίνεται πως επαναφέρει στη μόδα, μια νεαρή Αγγλίδα που πουλά το μητρικό της γάλα γαι να βγάλει χρήματα ενόψει οικονομικής κρίσης.

Μπορεί στο παρελθόν, οι πλούσιες οικογένειες να έπαιρναν στην υπηρεσία τους νεαρές φτωχές κοπέλες για να θηλάζουν τα μωρά τους, στην Ευρώπη του 2010, όμως, τα πράγματα είναι λίγο πιο εξελιγμένα. Κι αυτό γιατί, οι κοπέλες φαίνεται ότι μπορούν να πουλήσουν το γάλα τους μέσω internet.

Ο λόγος για την 26χρονη Toni Ebdon, η οποία γέννησε φέτος ένα αγοράκι, αλλά γρήγορα διαπίστωσε ότι το γάλα της ήταν πολύ περισσότερο από αυτό που χρειαζόταν το μωρό. Έτσι, αποφάσισε να το πουλήσει online, για να βγάλει μερικά χρήματα. Η ίδια αποκαλύπτει ότι χρεώνει 15 λίρες τα 113g γάλα.

Παράλληλα, η Toni έχει εκπλαγεί με την απήχηση που είχε η αγγελία της και αποκαλύπτει ότι το αγοραστικό κοινό της, δεν είναι μητέρες που θέλουν γάλα για τα μωρά τους, αλλά άνδρες που χρησιμοποιούν το μητρικό γάλα για να θεραπεύσουν ασθένειες. “Μου φάνηκε περίεργο που αντί να επικοινωνήσουν μητέρες μαζί μου, επικοινώνησαν άνδρες”, λέει η Toni και προσθέτει: “Το μητρικό γάλα θεραπεύει πολλές ασθένειες και οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν για τους δικούς τους λόγους”.

Η Toni Ebdon πουλά το μητρικό γάλα της μέσω internet!

Read More

And More