Πουλάει το σπίτι του ο Robbie Williams!

Στο LA επιστρέφει άρον άρον, ο Robbie Williams μετά την απόφαση του να πουλήσει το σπίτι στην Αγγλία που είχε αγοράσει πέρσι.

Ο διάσημος τραγουδιστής, ο οποίος είχε δώσει το αστρονομικό ποσό των 8,1 εκατομμυρίων λιρών για να αγοράσει το μικρό του παλάτι “Compton Bassett”, το οποίο διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, τον περασμένο χρόνο, αποφάσισε να το πουλήσει για 600,000 λίρες. Επιθυμία του φαίνεται πως είναι να επιστρέψει μόνιμα στην Αμερική για να ζήσει με την αρραβωνιαστικιά του Ayda Field.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της “The Mail On Sunday”, ο 36χρονος τραγουδιστής αποφάσισε να αφήσει το σπίτι του επειδή δεν κατάφερε να έρθει σε επαφή με… εξωγήινους. Φήμες, άλλωστε, λένε ότι στην περιοχή που βρίσκεται το “Compton Bassett” υπάρχουν μαγνητικά πεδία και είχαν βρεθεί μέχρι και κύκλοι σε χωράφια που δήλωναν την ύπαρξη εξωγήινων.

Ο Robbie ως ανήσυχο πνεύμα, που είναι, είχε ενθουσιαστεί και αγόρασε το σπίτι. ” Αγόρασε το σπίτι για να είναι κοντά στους κύκλους που είχαν βρεθεί στους αγρούς πιστεύοντας ότι σχετίζονται με εξωγήινα όντα. Γρήγορα ανακάλυψε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και αποφάσισε να το πουλήσει”, λέει ο Danny Adams, κάτοικος της περιοχής.

Read More

And More