Power Of Love 2: Δεν φαντάζεσαι πόσο έχει αλλάξει ο Παύλος Τερζόπουλος μέσα σε 10 χρόνια!

Μετά την διπλή αποχώρηση του Γιάννη Αμπατζόπουλου και της Μαργαρίτας Νέρτζη από το Power of Love, στα τέλη του προηγούμενου μήνα, δύο νέα πρόσωπα μπήκαν στο σπίτι της «αγάπης» με σκοπό να βρουν το δικό τους ταίρι. Το μοντέλο και γυμναστής Παύλος Τερζόπουλος ήταν ο παίκτης που εντάχθηκε στην παρέα των αγοριών και ο οποίος εντυπωσίασε από το πρώτο κιόλας λεπτό τα κορίτσια του παιχνιδιού με την sexy εμφάνισή του.

Ο 35χρονος καλλονός είναι λάτρης των social media και συχνά-πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Μάλιστα, δεν έχει σταματήσει να τους ενημερώνει για την καθημερινότητά τους ακόμα και τώρα που συμμετέχει στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πρόσφατα, ο ίδιος υπέκυψε στο«10 years challenge» που τις τελευταίες μέρες κάνει θραύση στα social media και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του από το παρελθόν, παρουσιάζοντας τις αλλαγές στην εμφάνισή τους με το πέρασμα των χρόνων.

Όπως θα διαπιστώσετε, εκτός από το κορμί του, που είναι πια απίστευτα γυμνασμένο και αξιοζήλευτο πια, μέσα στα χρόνια που μεσολάβησαν από το 2008 μέχρι σήμερα, ο Παύλος έχει “χτυπήσει” και αρκετά τατουάζ.

“Κυκλοφορεί ένα καινούργιο challenge και σαν σωστός μαϊντανός δεν υπήρχε περίπτωση να μην το κάνω. Εδώ με βλέπετε καλοκαίρι 2008 κάγκουρας κλασσικός βγαίνω απ την θάλασσα και “κοζάρω” την φάση γύρω μου. Και στην ακριβώς δίπλα βλέπετε εμένα πάλι, καλοκαίρι του 2018 μετατροπή του κάγκουρα σε κλαρίνο κλασσικό πάλι βγαίνω από την θάλασσα και αυτή τη φορά δεν “κοζάρω” αλλά ποζάρω “, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More