Power of Love: Άγριος τσακωμός μεταξύ Ολυμπίας και Ίονα στο Instagram! Τι συμβαίνει;

Η σχέση της Ολυμπίας Κουκουρίκη και του Ίονα Γεωργίου δεν είχε happy end. Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση τους από το σπίτι του “Power of Love” τράβηξαν χωριστούς δρόμους και πλέον δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Μάλιστα κάνουν και δημοσιεύσεις στο instagram κατηγορώντας ο ένας τον άλλον.

Συγκεκριμένα οι followers της Ολυμπίας έστειλαν μηνύματα στον Ίονα και τον ρώτησαν αφού δεν ενδιαφέρεται πια για την Ολυμπία γιατί παρακολουθεί τα stories της στο instagram. Ο πρώην παίκτης του “Power of Love” εξοργισμένος απάντησε με μία φωτογραφία λέγοντας: “Λοιπόν για να τελειώνουμε με αυτές τις γελοιότητες, εάν ήθελα να παρακολουθώ τα stories της θα το έκανα και από άσχετο λογαριασμό. Απλά όταν κοιτάς τα stories στο Instagram περνάνε γρήγορα και δεν βλέπεις ποιου είναι με αποτέλεσμα το επόμενο να μετρήσει, να μετρήσει σαν προβολή, ένα δευτερόλεπτο που έμεινα στο story της. Ελπίζω μετά την δημοσιοποίηση αυτής της φωτογραφίας της Ολ. Κ. να ασχολήθηκαν και λίγο και μαζί της”.

Βέβαια η Ολυμπία όταν πληροφορήθηκε για τα λεγόμενα του πρώην συντρόφου και συμπαίκτη της έκανε ένα post και απάντησε σε όσα την κατηγόρησε. “Με εμένα ασχολούνταν πολύ πριν να εμφανιστείς εσύ στο παιχνίδι αγάπη μου. Δεν περίμενα κανένα παιχνίδι για να αποδείξω ποια είμαι. Εμένα με ξέρουν και το αφήνω εδώ. Τα φιλιά μου και να περνάς καλά.”

Το ζευγάρι αν και ήταν πολύ ερωτευμένο επέλεξε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους.

Read More

And More