Power of love: Ο παίκτης που έχει παιδί και το κρύβει “προδόθηκε” από το… τατουάζ του! [pic]

Ούτε μήνα δεν βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα o δεύτερος κύκλος του Power of Love και δεν έχουν σταματήσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες από το παρελθόν των παικτών του reality αγάπης του ΣΚΑΪ.

Πρόσφατα, δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας αποκάλυπτε πώς υπάρχει ένας παίκτης, ο οποίος θέλει να γνωρίσει την πραγματική αγάπη, αλλά λίγα χρόνια πριν είχε γίνει μπαμπάς. Μια περίπτωση σαν του Δώρου Παναγίδη, ο οποίος είχε κρύψει την ύπαρξη του παιδιού του για να μπει στη βίλα της Κωνσταντινούπολης. Με παιδί, λοιπόν, κι αυτός, την ύπαρξη του οποίου αποκρύπτει, μπήκε στο σπίτι αφού χώρισε προηγουμένως.

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, παιδί έχει ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο οποίος, μάλιστα, φέρεται να κάνει την αποκάλυψη στα επόμενα επεισόδια του reality. Ωστόσο, άλλος φαίνεται πώς είναι ο παίκτης που έχει το παιδί και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ίωνα Γεωργίου. Ο γοητευτικός άντρας φαίνεται πώς “προδόθηκε” μόνος τους καθώς στα τελευταία επεισόδιο φάνηκε στην κάμερα ένα τατουάζ που έχει στο δεξί του χέρι και το οποίο γράφει: “#1DAD”.

Read More

And More