Power of Love: Ο Βασίλης Σαντριάς μας συστήνει τη μητέρα του με μια τρυφερή φωτογραφία!

Μόλις μια εβδομάδα μετράει στο Power of Love ο Βασίλης Σαντριάς, όμως έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις, τόσο με την εμφάνισή του, όσο και με τον χαρακτήρα του. Γεννημένος τον Μάρτιο του 1993, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είναι πρώην παίκτης της ΑΕΚ, ενώ έχει παίξει και σε πολλές ομάδες ακόμα. Ο νεαρός επιθετικός διαθέτει αναλογίες μοντέλου και ένα κορμί δουλεμένο στις προπονήσεις, το οποίο θα ζήλευε σίγουρα ο κάθε άντρας. Το σίγουρο, λοιπόν, είναι πώς ο Βασίλης δεν βάζει μόνο γκολ στα γήπεδα, αλλά και σε εκατοντάδες γυναικείες καρδιές.

Ο Βασίλης, ο οποίος αναζητά τον δικό του έρωτα στο σπίτι της αγάπης, είναι αρκετά ενεργός στα social media και ειδικά στο Instagram, όπου έχει αποκτήσει το δικό του κοινό,  με το οποίο μοιράζεται καθημερινά στιγμές από τη ζωή του. Οι αναρτήσεις του συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και κολακευτικά σχόλια, κατά κύριο λόγο από τις θηλυκού γένους followers του. Χθες, ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία διαφορετική από αυτές που μας είχε συνηθίσει μέχρι πρότινος. Συγκεκριμένα, “ανέβασε” στο προφίλ του ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την αγαπημένη του μητέρα, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία, και το συνόδευσε με ένα μήνυμα αγάπης προς εκείνη.

“Μοναδική γυναίκα της ζωής μου…ξέρω πως είσαι περήφανη… και εγώ είμαι περήφανος για όσα μου δίδαξες και για όσα ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΟΥ…. σε σκέφτομαι και μου λείπεις….. Σ αγαπώ μαμά μου..”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More