Πρεμιέρα απόψε για την “Οικογένεια της συμφοράς” !

Το βάπτισμα του πυρός στον ρόλο του βασικού παρουσιαστή παίρνει απόψε ο Σάββας Πούμπουρας ! Βλέπετε, ο νέος και ωραίος του ΑΝΤ1, αναλαμβάνει μόνος του, εξ ΄ολοκλήρου την παρουσίαση της καινούργιας ψυχαγωγικής εκπομπής του καναλιού , “Οικογένεια της συμφοράς”, η οποία κάνει το ντεμπούτο της στους δέκτες μας απόψε στις 9.00 το βράδυ.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο θα σας θυμίσει αρκετά το “Πλάκα κάνεις”¨, μιας και αυτό με φάρσες ουσιαστικά καταπιάνεται. Και επειδή και οι φάρσες θέλουν τον… ειδικό τους, οι Αντεννικοί αποφάσισαν να εμπιστευτούν την παρουσίαση του φρέσκου τους αυτού πρότζεκτ στον Σάββα !

Τι εστί ,όμως, “Οικογένεια της συμφοράς” ;

Για κάθε ερωτευμένο ζευγάρι με σοβαρό σκοπό, έρχεται κάποτε η απόλυτη δοκιμασία: η γνωριμία με την οικογένεια του φίλου ή της φίλης! Φανταστείτε ,λοιπόν, αυτή η αμήχανη συνάντηση με το όλο σόι, να καταγράφεται όχι από μία κάμερα, αλλά από 25!

Και ακόμα χειρότερα; Φανταστείτε το κάθε μέλος της οικογένειας να κάνει τα πιο τρελά πράγματα που είδατε ποτέ: τον πατέρα να περνάει από 40 κύματα τον μέλλοντα γαμπρό ή τη νύφη. Τη μητέρα να κάνει το κομμάτι της και όλοι να «κόβονται» στα γέλια! Τον αδελφό ή την αδελφή να προσεγγίζουν το «θύμα» είτε επιδιώκοντας… τη σύσφιξη των σχέσεων είτε χαλαρώνοντάς το, με ευφαντάστους «εναλλακτικούς» τρόπους. Αλλά ακόμα και τη γιαγιά να λέει ό,τι της κατέβει και τον παππού την ώρα του φαγητού να τρώει… φλασιές!

Η λίστα των δοκιμασιών είναι ατελείωτη. Πόσα μπορεί ν’ αντέξει κάποιος που αγαπάει; «Η Οικογένεια της Συμφοράς» κάνει την πιο κρίσιμη συνάντηση… σουρεαλιστικά επεισοδιακή! Θα τη βγάλουν καθαρή οι υποψήφιοι και θα κερδίσουν ένα ρομαντικό ταξίδι με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη τους ή πριν χάσουν το μυαλό τους… θα το βάλουν στα πόδια;

Read More

And More