Πρεμιέρα για Κουρκούλη – Κελεκίδου στη Θεσσαλονίκη! Δες φωτογραφίες και βίντεο

Με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι ξεκίνησαν την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη τις εμφανίσεις τους ο Νίκος Κουρκούλης, η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Κώστας Καραφώτης. Οι γνωστοί καλλιτέχνες πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα και αποθεώθηκαν από τους θαμώνες.

Η Κατερίνα Μπουρνέλη, η Παυλίνα Κωσταγιού, ο Δημήτρης Ευριπιώτης και ο Πέτρος Ιακωβίδης προετοίμασαν το κλίμα για μια πολύ κεφάτη βραδιά. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Κώστας Καραφώτης με την τελευταία του επιτυχία “Υποκλίνομαι” καλησπέρισε το κοινό και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Λίγο αργότερα έρχεται η ώρα για την γυναίκα του σχήματος. Η Κέλλυ Κελεκίδου επέστρεψε στην πόλη που την ανέδειξε ύστερα από περίπου τρία χρόνια, με το τελευταίο της hit “Τελευταία φορά” και μια εντυπωσιακή έναρξη με την ίδια να εμφανίζεται δια μαγείας μέσα από ένα ασανσέρ και μια ομάδα freestyle χορευτών να την πλαισιώνει.

Τελευταίος εμφανίστηκε ο Νίκος Κουρκούλης, γεμάτος ενέργεια και πολύ θετική διάθεση, ερμηνεύοντας τη νέα του επιτυχία “Ποια είσαι εσύ”, με τον κόσμο να τον υποδέχεται με το πιο ζεστό του χαμόγελο και τα λουλούδια να πέφτουν βροχή στην πίστα.

Ξεχωριστή στιγμή του προγράμματος η συνύπαρξη του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυ Κελεκίδου επί σκηνής σε ένα άκρως χιουμοριστικό ντουέτο, με την συμμετοχή του Κώστα Καραφώτη, γεμάτο εκπλήξεις, έξυπνους διαλόγους και άφθονη δόση χιούμορ.

Στην πρεμιέρα του σχήματος βρέθηκε η Νίνα Λοτσάρη με τον σύζυγο της Κωνσταντίνο Σκορδάλη. Με πολύ χαρά η δημοφιλής ηθοποιός αποδέχθηκε την πρόταση του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυ Κελεκίδου να τραγουδήσουν μαζί.
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Ο Κώστας Καραφώτης στη σκηνή!


Η Κέλλυ Κελεκίδου σε μια μοναδική εμφάνιση!


Ο Νίκος Κουρκούλης ανεβάζει το ρυθμό!


Στη σκηνή με την Νίνα Λοτσάρη!


Νίνα Λοτσάρη με τον σύζυγο της Κωνσταντίνο Σκορδάλη στο καμαρίνι των τραγουδιστών

Δες το video του Τάσου Λεωντιάδη από την πρεμιέρα το Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυς Κελεκίδου:


Η εμφάνιση του Νίκου Κουρκούλη!


Η Κέλλυ Κελεκίδου στη Θεσσαλονίκη!

Read More

And More