Πρεμιέρα για το My Style Rocks – Τα λόγια της Κατερίνας Στικούδη και η παρουσίαση των κριτών [video]

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Δευτέρας το My Style Rocks με τη λαμπερή παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη να υποδέχεται τους τηλεθεατές στο πλατό του reality μόδας ύστερα από πέντε μήνες. Το αγαπημένο παιχνίδι είχε σταματήσει αναγκαστικά στα τέλη του περασμένου Μάρτη λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, όμως επέστρεψε ανανεωμένο και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας με νέες παίκτριες και ένα καινούργιο μέλος στην κριτική επιτροπή. Η όμορφη παρουσιάστρια, αφού έκανε την καθιερωμένη πασαρέλα της παρουσίασε τους κριτές και τις διαγωνιζόμενες.

“Καλησπέρα σας! Το My Style Rocks επέστρεψε! Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε και πάλι εδώ. Είμαστε προετοιμασμένοι για πολλές ανατροπές και έχουμε ετοιμάσει πάρα πολλές εκπλήξεις. Στόχος μας είναι να γεμίσουμε τα απογεύματά σας με κέφι, με μόδα και με πολλή πολλή φαντασία. Είμαστε πολύ ανανεωμένοι, όμως τηρούμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό για να είμαστε όλοι υγιείς και καλά”, ήταν τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Στικούδη.

Η Κορίνα Αδραμιτίδου, η Γεωργία Βρανά, η Κατερίνα Γιαλιτάκη, η Μαρία Ίλτσεβιτς, η Αρετή Λις, η Έρη Λώλη, η Βίκυ Μανώλη, η Κωνσταντίνα Παγάνη, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Σοφιάνα Σπίνουλα είναι τα δέκα κορίτσια που θα παρουσιάσουν τις στιλιστικές τους προτάσεις στο κοινό ενώ. Στις τρεις θέσεις της κριτικής επιτροπής κάθονται ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Χάρης Χριστόπουλος, ο οποίος αντικαθιστά τον Λάκη Γαβαλά, που οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του δεν του επιτρέπουν να έχει καθημερινή παρουσία παρά μόνο στο Gala, που θα προβάλλεται, κάθε Κυριακή, στις 14:50.

Ο Χάρης Χριστόπουλος ευδιάθετος και χαμογελαστός εισέβαλε στο πλατό του My Style Rocks και μίλησε φυσικά για τη ζωή με τον νεογέννητο γιο του, ο οποίος ήρθε στη ζωή τον περασμένο Ιούλιο.

Δες το βίντεο:

Καλή αρχή!

Read More

And More