Πρεμιέρα για τον Ι. Παπαζήση με την Β. Αδαμοπούλου στο πλευρό του! Φωτογραφίες

Το πιο θερμό χειροκρότημα εισέπραξαν χθες ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Ειρήνη Φαναριώτη στην πρεμιέρα της παράστασης “Ο συλλέκτης”. Το Θέατρο 104 στο Γκάζι πλημμύρισε από φίλους και γνωστούς που θέλησαν να τιμήσουν με την παρουσία τους τους δύο ηθοποιούς αλλά και τον σκηνοθέτη του έργου Γιάννη Κωσταντακόπουλο.

Το έργο είναι εμπνευσμένο από το μυθιστόρημα του John Fowles και την μετάφραση και προσαρμογή έκανε η Βανέσα Αδαμοπούλου. Δεν θα μπορούσε λοιπόν για κανένα λόγο να λείπει από την πρεμιέρα του αγαπημένου τους! Το TLIFE ήταν φυσικά εκεί και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου απαθανάτισε όλους όσους παρακολούθησαν την πρεμιέρα.

Το θέατρο ήταν γεμάτο από κόσμο που μετά το τέλος της παράστασης έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια στους δύο πρωταγωνιστές αλλά και όλους τους συντελεστές. Ανάμεσά τους εντοπίσαμε την Ρούλα Ρέβη με τον σύντροφό της Αποστόλη Τότσικα, τον Γιάννη Περράκη, την Βίκη Βολιώτη, την Δήμητρα Χατούπη, τον Σωκράτη Πατσίκα, τον Πατρίκιο Κωστή και άλλους. Δες φωτογραφίες!

Το έργο μιλάει για έναν νέο ανήσυχο και φιλόδοξο που βρίσκει διέξοδο συλλέγοντας πεταλούδες ενώ στη συνέχεια απαγάγει και φυλακίζει για έναν μήνα μια νεαρή φοιτήτρια με την οποία τον χωρίζουν έντονες κοινωνικές διαφορές. To TLIFE παρακολούθησε και τις πρόβες του Ιωάννη Παπαζήση με την Ειρήνη Φαναριώτη μιλώντας με τον σκηνοθέτη για το τι πραγματεύεται η παράσταση.

“Η προσπάθειά μας λοιπόν, με αφορμή την πλοκή και τους χαρακτήρες του έργου, ήταν να πάμε κόντρα στην περίοδο αυτή, που μας θέλει να αυτοτοποθετούμαστε στη θέση του θύματος και να δούμε και την άλλη όψη του νομίσματος τοποθετώντας τον εαυτό μας στη θέση του θύτη. Του ανθρώπου που με τη βεβαιότητα των επιλογών του επιλέγει να παραμένει όρθιος και να συνεχίζει”, αναφέρει στο TLIFE o ΓΙάννης Κωσταντακόπουλος.

Read More

And More