Πρεμιέρα με celebrities για Μπότση – Μπεγνή – Βλάχο! Φωτογραφίες

Πρεμιέρα με πολλές εκπλήξεις, γέλιο και έξυπνες ατάκες έκαναν χθες το βράδυ η Τζένη Μπότση, ο Μέμος Μπεγνής και ο Δημήτρης Βλάχος στο “Black and White” στη Γλυφάδα. Οι τρεις πρωταγωνιστές της βραδιάς ένωσαν τις δυνάμεις του σε μια μουσική παράσταση που ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα της νυχτερινής Αθήνας.
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν μεταξύ άλλων η κουμπάρα της Τζένης Μπότση, Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Νινιός για να στηρίξουν και να απολαύσουν τους φίλους τους σε μια ανατρεπτική βραδιά που ενώνει το μουσικό θέαμα με την νυχτερινή λαϊκή διασκέδαση.

/

Η “Κόντρα” όπως ονομάζεται η παράσταση ξεκινά ανάμεσα στην Τζένη Μπότση, τον Μέμο Μπεγνή και τον Δημήτρη Βλάχο που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή. Μαζί τους είναι και ένα cast νέων καλλιτεχνών που αποτελείται από τους: Χριστίνα Πομόνη, Στέργια Μιχαήλου, Έυα Μπάιλα, Έλενα Ρίζου, Άντρια Ράστη, Θεοδόση, Νίκο Κερκένη και Τηλέμαχο Ζώη.

/

Τα κουστούμια για τη μουσικοθεατρική παράσταση είναι σχεδιασμένα από τους Celebrity Skin και φέρουν την υπογραφή του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκου.

Τα κείμενα,η σκηνοθεσία και η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Πάνου Αμαραντίδη και η διεύθυνση ορχήστρας και ενορχήστρωση του Κωνσταντίνου Παγιάτη .
Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More