Πρεμιέρα με celebrities για τον Ν. Κουρκούλη και η αφιέρωση στην γυναίκα του!

Δυναμικό come back στη νυχτερινή Αθήνα έκανε χθες το βράδυ, ανήμερα της γιορτής της γυναίκας ο Νίκος Κουρκούλης στο Frangelico. Μετά από αρκετό καιρό, ο γνωστός ερμηνευτής επέστρεψε με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα και ξεσήκωσε το κοινό.
Από τους πρώτους που βρέθηκαν εκεί για να τον απολαύσουν ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Μάκης Πουνέντης, η Μαρία Μπεκατώρου και πολλοί άλλοι συντελεστές του Ρυθμού 9,49, αλλά και celebrities.

Από τη βραδιά δεν έλειπε και η σύζυγός του Νίκου, Κέλλυ Κελεκίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια και δεν σταμάτησε να χειροκροτεί τον αγαπημένο της, ενώ εκείνος της αφιέρωσε ένα τραγούδι και της ευχήθηκε “Χρόνια Πολλά”.

“Όλα τα τραγούδια μου μιλούν για έρωτα και εμένα ο έρωτάς μου είναι η γυναίκα μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Στο πλευρό του βρίσκεται και η εντυπωσιακή και ανερχόμενη στο χώρο του τραγουδιού, Πωλίνα Χριστοδούλου. Η νεαρή τραγουδίστρια κερδίζει όλο και περισσότερο τις εντυπώσεις τόσο με την εμφάνισή της όσο και με τις εξαιρετικές φωνητικές της ικανότητες.
Δες φωτογραφίες:


Νίκος Κουρκούλης στη σκηνή!


Η μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο


Μάκης Πουνέντης, Γιώργος Μαζωνάκης, Νίκος Κουρκούλης, Κέλλυ Κελεκίδου


Γιώργος Μαζωνάκης, Νίκος Κουρκούλης


Στο πρώτο τραπέζι η παρέα του Γ. Μαζωνάκη

Read More

And More