Πρεμιέρα με διάσημες παρουσίες για την “Λιμουζίνα”! Φωτογραφίες

Οι επώνυμοι επιβιβάστηκαν χθες στη “Λιμουζίνα” του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Ο λόγος για την νέα κινηματογραφική ταινία με πρωταγωνιστές τον Νίκο Κουρή και την Δούκισσα Νομικού, που έκανε χθες πρεμιέρα.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε όλους τους επώνυμους που έδωσαν το “παρών”. Ανάμεσά τους ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Γιάννης Λάτσιος, η Κατερίνα Στικούδη, η Κλέλια Πανταζή, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Βίκυ Βολιώτη, ο Δημήτρης Λαγιόπουλος και άλλοι.

Από τη βραδιά δεν έλειπαν και οι γονείς της Δούκισσας Νομικού, που βρέθηκαν στο πλευρό της για να την στηρίξουν στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

Λίγα λόγια για την ταινία:
Ο Μάρκος, η Κολέτ και ο Μαξ ξεκινούν από το Παρίσι της δεκαετίας του ’60, προκειμένου να επιχειρήσουν ένα ταξίδι με αυτοκίνητο στην Ελλάδα του σήμερα. Μέσα από συναντήσεις με διάφορα μυθικά και φανταστικά πρόσωπα, περνούν από την ξεγνοιασιά των νιάτων στην ωριμότητα. “Η Λιμουζίνα” μεταφέρει τους επιβάτες της ανάμεσα σε χρόνια, τόπους και κινηματογραφικά είδη, για να αναδειχθεί σε γνήσιο δημιούργημα του παναγιωτοπουλικού σύμπαντος.

Το φιλμ, που ξεπήδησε απροσδόκητα, μέσα από μία συλλογή διηγημάτων την οποία ο Νίκος Παναγιωτόπουλος έλαβε από έναν φίλο στο Παρίσι, ακολούθησε τις διαθέσεις και τους χρόνους του δημιουργού του.
Όπως μαρτυρά και ο τίτλος, πρόκειται για μία κωμωδία παρεξηγήσεων, ένα σύγχρονο παραμύθι πάνω στις περιπέτειες της ενηλικίωσης. Μια ταινία με αυτοσχεδιασμούς, με δοκιμές σκέψεων, ένα παιχνίδι με το παράδοξο και μια τολμηρή αυθαιρεσία, στο επίπεδο της κινηματογραφικής σύμβασης.

Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 30 Ιανουαρίου!

Δες φωτογραφίες:

Κατερίνα Στικούδη

Κλέλια Πανταζή

Δούκισσα Νομικού

Νίκος Κουρής, Βίκυ Βολιώτη

Ντορέττα Παπαδημητρίου, Δούκισσα Νομικού

Η Γκαλένα Βελίκοβα με τον σύζυγό της

Δημήτρης Λαγιόπουλος

Μανούσος Μανουσάκης

Παύλος Χαϊκάλης

Εύα Νάθενα, Σταμάτης Φασουλής

Γωγώ Μπρέμπου, Τάκης Σπυριδάκης

Γιάννης Λάτσιος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Φωκάς Ευαγγελινός

Read More

And More