Πρεμιέρα με διάσημες παρουσίες για την ταινία “Η αγάπη έρχεται στο τέλος”! Φωτογραφίες

Λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία της στις κινηματογραφικές αίθουσες την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (14 Φλεβάρη) έγινε η πρεμιέρα της νέας ταινίας της Odeon σε συνεργασία με την Lacta, “Love in the end”. Το TLIFE βρέθηκε στο Kosmopolis στο Μαρούσι και συνάντησε όλους τους διάσημους που παρακολούθησαν την αγάπη να έρχεται στο τέλος…

Ανάμεσα στους επώνυμους που βρέθηκαν εκεί ήταν o Ηλίας Βρεττός, ο Αντώνης Λουδάρος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την καλή της φίλη Όλγα Λαφαζάνη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Γιώργος Σατσίδης, ο Κώστας Καραφώτης, ο Κωνσταντίνος Λάγκος, ο Τόμας Πρωτόπαπας, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και πολλοί άλλοι.
Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν οι πρωταγωνιστές της ταινίας Τζωρτζίνα Λιώση, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Κατερίνα Γερονικολού, Πάνος Βλάχος και Μυριέλλα Κουρεντή.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας:
Τρεις πραγματικές ιστορίες ανεκπλήρωτου έρωτα αποκτούν στη μεγάλη οθόνη το happy end που ποτέ δεν είχαν. Στο Love in the end, γυρισμένο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Κωνσταντινούπολη, πρωταγωνιστούν τρία ζευγάρια ανερχόμενων ηθοποιών, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο πρωτοεμφανιζόμενος Βασίλης Κεχαγιάς..
Τρεις ιστορίες
Ένα κορίτσι που φοβάται να αισθανθεί, ερωτεύεται. Ένας άνδρας που λέει ψέματα επειδή δεν τολμάει να εκφράσει αυτά που νιώθει, πρέπει τώρα να πει την αλήθεια . Κι ένα ζευγάρι που κανείς από τους δύο δεν πιστεύει στον έρωτα, δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλο. Τρεις μικρές ιστορίες για τα εμπόδια του έρωτα. Αλλά και για την ομορφιά, τον ίλιγγο, τα μυστικά και τις αποκαλύψεις του. Τρεις ιστορίες για τον έρωτα που νικάει κάθε εμπόδιο. Στο τέλος.
Δες φωτογραφίες:

Κώστας Καραφώτης, Ηλίας Βρεττός

Κωνσταντίνος Λάγκος, Μυριέλλα Κουρεντή

Πάνος Βλάχος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Όλγα Λαφαζάνη, Σταματίνα Τσιμτσιλή

Γιώργος Σατσίδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Mελίνα Ασλανίδου, Άλεξ Κάβδας

Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Τζωρτζίνα Λιώση

Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Μυριέλλα Κουρεντή

Τζωρτζίνα Λιώση

Τόμας Πρωτόπαπας

Κώστας Καραφώτης, Νικηφόρος

Άλεξ Κάβδας

Αντώνης Λουδάρος

Κατερίνα Γερονικολού

Read More

And More