Πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες για Καρρά – Οικονομόπουλο – Φουρέιρα!

Πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες έκαναν χθες βράδυ ο Βασίλης Καρράς με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Ελένη Φουρέιρα και ξεσήκωσαν το κοινό. Οι τρεις τραγουδιστές βρέθηκαν στην πίστα του Fever και προκάλεσαν πανικό.
Το νέο σχήμα του χειμώνα που άνοιξε αυλαία χθες βράδυ και αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού, αλλά και των επώνυμων φίλων που βρέθηκαν εκεί για να το απολαύσουν.
Ανάμεσά τους ήταν η Ναταλία Γερμανού με τον Μάνο Ιωάννου, η Σάσα Σταμάτη, η Στέλλα Καλλή, η Κωνσταντίνα, η Βίκυ Κάβουρα, ο Κώστας Κόκλας και πολλοί ακόμη.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα να ανεβαίνει στη σκηνή πιο σέξι από ποτέ και να προκαλεί παραλήρημα με το χορό και το νάζι της. Ενθουσιασμένη από τη φετινή συνεργασία της μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για την ανταπόκριση του κόσμου στην πρεμιέρα. (Δες εδώ τη σέξι εμφάνισή της στη σκηνή!)

/
Ανανεωμένος και με νέα δισκογραφική δουλειά ο Νίκος Οικονομόπουλος παίρνει τη σκυτάλη από την όμορφη Ελένη και ερμηνεύει τα νέα του τραγούδια που έχουν γίνει ήδη επιτυχίες. Με πολύ κέφι και θετική ενέργεια ο Νίκος καθήλωσε για μια ακόμη φορά, ενώ κέρδισε και το χειροκρότημα της συντρόφου του Βίκυς Κάβουρα.

/

Η μεγάλη στιγμή της βραδιάς όμως είναι τη στιγμή που βρίσκεται on stage ο Βασίλης Καρράς. Ο λουλουδοπόλεμος ξεκινά και ο αγαπημένος τραγουδιστής ξεκινά το πρόγραμμά του με τις μεγάλες του επιτυχίες. Highlight της βραδιάς, το ντουέτο με την Ελένη Φουρέιρα στο νέο τους τραγούδι.

/

Δες φωτογραφίες:

Ορφέας Αυγουστίδης
/

Στέλλα Καλλή
/

Ναταλία Γερμανού, Σάσα Σταμάτη
/

Μάνος Ιωάννου
/

Κώστας Κόκλας
/

Κωνσταντίνα
/

Βίκυ Κάβουρα
/

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη
/

Ελένη Φουρέιρα
/

Νίκος Οικονομόπουλος
/

/

Βασίλης Καρράς
/

/

Read More

And More