Πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες για τη «Συμμορία των 5»! [pics]

Την «Συμμορία των Πέντε» του Graham Linehan σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα απόλαυσαν το βράδυ της Τρίτης οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz και χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα στους πρωταγωνιστές: Θανάση Τσαλταμπάση, Γιάννη Μποστάντζογλου, Αγορίτσα Οικονόμου, Κώστα Αποστολάκη, Στέλιο Πέτσο, Κώστα Φλωκατούλα και Στέλιο Ιακωβίδη.

Ο συγγραφέας Graham Linehan διασκεύασε την ομώνυμη μαύρη κωμωδία του William Rose που είχε γυριστεί το 1955 με πρωταγωνιστές, ανάμεσα σε άλλους, τους Alec Guinness και Peter Sellers. Η ταινία αγαπήθηκε από το κοινό, υμνήθηκε από τους κριτικούς και θεωρείται πλέον κλασικό δείγμα της βρετανικής κωμωδίας.

Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους ήταν μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την σύζυγό του Λίνα Πρίντζου, η Σάσα Σταμάτη, η Νάντια Κοντογεώργη, ο Στράτος Τζώρτζογλου με την Σοφία Μαριόλα, η Ευριδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και πολλοί ακόμη!

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

O καθηγητής Μάρκους και η συμμορία του, παριστάνοντας τους ερασιτέχνες χορευτές, νοικιάζουν τη σοφίτα του ετοιμόρροπου σπιτιού μιας γλυκιάς αλλά άμεμπτου ηθικής γριούλας που ζει με μοναδική παρέα τον παπαγάλο της. Ο Μάρκους έχει σχεδιάσει την τέλεια ληστεία μιας χρηματαποστολής και στο σχέδιο μπλέκεται, χωρίς τη θέλησή της και η σπιτονοικοκυρά. Το “τέλειο” σχέδιο όμως χωλαίνει και η κατάσταση παίρνει απρόβλεπτη και ξεκαρδιστική τροπή γιατί η συμμορία των Πέντε δεν είχε υπολογίσει έναν απρόβλεπτο, αλλά καθοριστικό παράγοντα: την καλοκάγαθη γριούλα…

Δες φωτογραφίες:

Σίσσυ Χρηστίδου

Νάντια Κοντογεώργη

Σάσα Σταμάτη

Ευριδίκη Βαλαβάνη

Σάρα Εσκενάζυ

Σπύρος Μπιμπίλας, Σάρα Εσκενάζυ, Ορφέας Παπαδόπουλος

Σπύρος Σπαντίδας, Σοφία Μανωλάκου, Σπύρος Πούλης

Σάσα Σταμάτη, Κώστας Αποστολάκης

Καίτη Κωνσταντίνου, Άννα Κουρή

Τριανταφυλλί Μπουτεράκου

Στράτος Τζώρτζογλου, Σοφία Μαριόλα

Σοφία Μανωλάκου, Σπύρος Σπαντίδας

Αλμπέρτο Εσκενάζυ, Κώστας Αποστολάκης, Σάρα Εσκενάζυ

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More