Πρεμιέρα με επώνυμους φίλους για τον “Αρχοντοχωριάτη”… Γιάννη Μπέζο! Φωτογραφίες

Πρεμιέρα με την περίφημη κωμωδία του Μολιέρου “Ο Αρχοντοχωριάτης” έκανε την Τρίτη στο Θέατρο Βρετάνια, ο Γιάννης Μπέζος με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και στο πλευρό τους βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι φίλοι και συνεργάτες.
Ανάμεσά τους φυσικά ήταν η σύζυγός του γνωστού ηθοποιού, Ναταλία Τσαλίκη, που τον στηρίζει σε κάθε του πρεμιέρα, αλλά και ο καλός του φίλος και τηλεοπτικός παρτενέρ στο “Μη με σκας” του Alpha Πέτρος Φιλιππίδης.


Ναταλία Τσαλίκη, Γιάννης Μπέζος
Το έργο είναι σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου που εμφανίζεται και στον απολαυστικό ρόλο του Ιορδάνη σε παραγωγή του Κάρολου Παυλάκη.

Κάνε κλικ για να δεις τον Γιώργο Λιάγκα και την παρέα του Πρωινού στον Αρχοντοχωριάτη

Ο Αρχοντοχωριάτης, που έχει χαρακτηριστεί από τον ίδιο τον συγγραφέα ως κωμωδία – μπαλέτο, γράφτηκε κατά παραγγελία του Λουδοβίκου ΙΔ’ το 1670. Πρόκειται για ένα είδος ψυχαγωγίας που ανθούσε ιδιαίτερα στην Αυλή του Λουδοβίκου ΙΔ, ένα κράμα λόγου, μουσικής, τραγουδιών και χορού, στο οποίο συνήθως συμμετείχαν ο βασιλιάς και οι αυλικοί του.

Πέτρος Φιλιππίδης, Γιάννης Μπέζος, Ναταλία Τσαλίκη, Γιώργος Κιμούλης
Με καυστικό τρόπο σατιρίζει τον νεοπλουτισμό της αστικής τάξης που προσπαθεί να μιμηθεί την υψηλή κοινωνία, μαϊμουδίζοντας συνήθειες, τρόπους, και συμπεριφορές στα όρια του γελοίου που φυσικά προκαλούν το γέλιο στο κοινό. Ο σημερινός θεατής μέσα από την σάτιρα που παραμένει αναλλοίωτη, δεν θα δυσκολευτεί ν’ αναγνωρίσει στο πρόσωπο του κυρίου Ιορδάνη πολλά ομοιότυπα της σύγχρονης πραγματικότητας.

Γιώργος Κωνσταντίνου, Γιάννης Μπέζος
Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, έδωσαν το “παρών” και πολλοί άνθρωποι από το χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης. Εκεί το TLIFE συνάντησε τους: Γιώργο Κωνσταντίνου, Έλενα Ακρίτα με τον Γιώργο Κυρίτση, η Κατερίνα Τσάβαλου, ο Θανάσης Τσαλνταμπάσης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, ο Κώστα Βουτσάς με την Αλίκη του, ο Χρήστος Σπανός και πολλοί άλλοι.
Δες φωτογραφίες:

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Χριστίνα Κοντοβά, Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Κώστας Βουτσάς, Αλίκη Κατσαβού

Έλενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Πέτρος Φιλιππίδης, Γιώργος Κιμούλης

Αιμήλιος Χειλάκης, Κατερίνα Τσάβαλου, Βασίλης Παλαιολόγος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Λένα Αρώνη

Πέτρος Φιλιππίδης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Γιώργος Κιμούλης

Χρήστος Σπανός

Κατερίνα Τσάβαλου

Αγοραστή Αρβανίτη, Θανάσης Τσαλνταμπάσης

Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Αλμπέρτο Φάις, Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Read More

And More