Πρεμιέρα στις 17 Σεπτέμβρη για τη Μεσημεριανή Μελέτη!

Το τελευταίο… 400αρι, όπως λένε και στους αγώνες αντοχής, τρέχει η Ελεονώρα Μελέτη και οι συντελεστές της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη».

Στις 17 Σεπτεμβρίου (Δευτέρα – Παρασκευή στις 13:00) θα μας πουν από την τηλεόραση του Star «γυρίζουμε σπίτι σου». Αυτό είναι και το σλόγκαν της εκπομπής για τη φετινή χρονιά.

Γυρίστηκαν 2 τρέιλερς διαφορετικού ύφους αλλά πάντα με χιούμορ.

Α’ Τρέιλερ


Η οθόνη ανοίγει και βλέπουμε έναν νέο να κοιτάει με προσήλωση μπροστά του. Στο επόμενο πλάνο, η Ελεονώρα, με ροζέ μπούστο, του λέει με νάζι «μου έλειψες». Όταν ο νεαρός πλησιάζει, βλέπουμε ότι «κολλάει» το πρόσωπο του στην οθόνη της τηλεόρασης και τότε η Ελεονώρα απευθύνεται στον νεαρό, που σηματοδοτεί το τηλεοπτικό κοινό, και λέει «Λίγο υπομονή ακόμα και γυρίζουμε σπίτι σου».

Β΄Τρέιλερ

Το δεύτερο τρέιλερ είναι «εμπνευσμένο» από την αμερικάνικη τηλεόραση και έχει γυριστεί με τη «δική» μας, Τζένιφερ Άνιστον, στον κεντρικό, βέβαια, ρόλο. Είναι το φετινό τρέιλερ για την προώθηση της εκπομπής «The Ellen Degeneres Show», το οποίο έχει ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η Ελεονώρα εμφανίζεται casual ντυμένη, με τζιν και t – shirt, σε λευκό φόντο. Φαίνεται σκεφτική. Ξαφνικά εμφανίζεται ένας – ένας από τους συνεργάτες της και περιγράφει με χιουμοριστική ματιά την αρμοδιότητα του στην εκπομπή. Η δύναμη της παρέας εκφράζεται και με το μπλουζάκι, που φορά ο καθένας, στο οποίο υπάρχει από ένα γράμμα και όλα μαζί σχηματίζουν τον τίτλο της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη». Αν κάποιος λείπει, κάτι θα λείπει και από την εκπομπή. Είναι το στοιχείο, που δείχνει, ότι όλοι μαζί εργάζονται ως δεμένη ομάδα. Το τρέιλερ κλείνει δίνοντας ραντεβού για τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου με το σλόγκαν «Γυρίζουμε σπίτι σου».

Η σκηνοθεσία και των δύο τρέιλερ είναι του Σάκη Σιάρκου, η παραγωγή του Δημήτρη Κοτσίκου και η πρωτότυπη μουσική του Σπύρου Πάζιου.

Read More

And More