Πρεμιέρες ΑΝΤ1… Ποιοι κέρδισαν, ποιοι έχασαν ;

Ημέρα πρεμιέρας ήταν η χθεσινή για τον ΑΝΤ1, μιας και όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις εκπομπές τράβηξαν αυλαία κάνοντας ουσιαστικά ποδαρικό στο fresh πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου, το οποίο επιτέλους άρχισε να ξετυλίγεται στους δέκτες μας.

Ετσι, έχει ενδιαφέρον να δούμε για το ποιοι κατάφεραν χθες να χαμογελάσουν και για το ποιοι πικράθηκαν με τα ραβασάκια της AGB που έχουν κυκλοφορήσει σήμερα πουρνό-πουρνό. Βλέπετε, η χθεσινή ήταν ουσιαστικά και η πρώτη… μπραντ-νιου κονταρομαχία ανάμεσα σε Mega και ΑΝΤ1, μιας και μέχρι τώρα σχεδόν όλη η βραδινή ζώνη των καναλιών ήταν σε επανάληψη, οπότε δεν είχε και κανένα νόημα να κοιτάει κανείς τις τηλεθέασεις.

Μία κονταρομαχία η οποία πρέπει να σας πω, πως θα… φουντώσει για τα καλά από την επόμενη Δευτέρα που θα τραβήξει αυλαία και το prime-time του Mega.

Οπότε, έχουμε και λέμε… Η τηλεοπτική μάχη ξεκίνησε χθες λίγα λεπτά μετά τις 9.00 μ.μ. όπου είδαμε να βγαίνει στον αέρα το ανανεωμένο “Wipe Out” με τον Γιώργο Λιανό στο τιμόνι του ! Το “Wipe Out” ,λοιπόν, έκανε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 13,4% στο σύνολο και 21,3% στα νεανικά κοινά, μιας και απέναντί του στο Mega, είχε το θηρίο που ακούει στο όνομα “Ζωή της άλλης”. Η “Ζωή” ,λοιπόν, αντίστοιχα σημείωσε 38,2% στο σύνολο και 28,6% στα νεανικά κοινά.

Στις 10.00 μ.μ. τώρα, βγήκε στον αέρα το πολυσυζητημένο “Black Out” με την Νάντια Μπουλέ, το οποίο όσο αφορά στο σύνολο της τηλεθέασης δεν κινήθηκε σε εντυπωσιακά επίπεδα, όμως, κατάφερε πραγματικά να σαρώσει στα νεανικά κοινά. Με άλλα λόγια; Το “Black Out” έκανε κατά μέσο όρο 19,2% και 30,2% στα νεανικά κοινά, ενώ την στιγμή που οι παίκτες βρέθηκαν στο σκοτεινό δωμάτιο και άρχισαν οι δοκιμασίες, έφτασε στο σημείο να χτυπήσει μέχρι και… 40άρια !
Την ίδια ώρα στο Mega το “Ερωτας και Τιμωρία” έκανε κατά μέσο όρο 27,1% και στα νεανικά 21,6%.

Τέλος στις 12.00 τα μεσάυχτα επέστρεψε με φοβερό κέφι και όρεξη ο Θέμος Αναστασιάδης όπου μας τα είπε και τα έκανε… “Ολα” έχοντα βέβαια πάντα στο πλάι του τον δαιμόνιο Βαγγέλη Περρή. Μέχρι… κόντρα ξύρισμα δια χειρός Γιώργου Παπαδάκη είδαμε !

Ετσι, το “Ολα 12” σημείωσε μία εντυπωσιακή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, φτάνοντας κατά μέσο όρο το 27,2% στο σύνολο και το 36,9% στα νεανικά κοινά, ενώ η περσινή πρεμιέρα του “Ολα”, είχε σημειώσει 27,6% στο σύνολο και 37,4% στα νεανικά κοινά !

Read More

And More