Πρέσβειρα της Ελλάδας θέλει να γίνει η Angelina Jolie

Η αγάπη της για την Ελλάδα είναι γνωστή. Η Angelina Jolie έχει επισκεφτεί και στο παρελθόν τη χώρα μας, για διακοπές μαζί με με τον σύζυγό της Brad Pitt και για γυρίσματα ταινίας. Στο τελευταίο της ταξίδι την είδε με διαφορετική οπτική καθώς ήρθε ως Ειδική Απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Η χολιγουντιανή σταρ πέρασε περίπου 30 ώρες ανάμεσα στις οποίες συνάντησε πολλούς από τους πρόσφυγες που έχουν βρει καταφύγιο σε κέντρα συγκέντρωσης Αθήνα και Λέσβο. Κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας του ταξιδιού της μάλιστα είχε την ευκαιρία να συναντήσει και τον Έλληνα πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η Angelina πρότεινε στον Αλέξη Τσίπρα σε αυτή τη συνάντηση να γίνει “πρέσβειρα της Ελλάδας”. Με τον τρόπο αυτό, σύμφωνα με το “Έθνος της Κυριακής” θέλησε να εκφράσει την εκτίμησή της στη χώρα μας για τα όσα έχει κάνει για την περίθαλψη των προσφύγων. Άλλωστε στον απολογισμό της μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού της είπε “ευχαριστώ” στον ελληνικό λαό. Δες εδώ!

Συγκεκριμένα, πρότεινε στον Έλληνα πρωθυπουργό να γίνει το “πρόσωπο” μιας τουριστικής καμπάνιας για τη χώρα μας, ενώ ανέφερε ακόμα ότι θα μπορούσε να έλθει σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους του Χόλιγουντ, ώστε να συμμετάσχουν και εκείνοι σε μία κοινή προσπάθεια προβολής της Ελλάδας.

Read More

And More