Πρίγκιπας Φίλιππος: Το love story του γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με πάμπλουτη κληρονόμο! [pics]

Ο μικρότερος γιος του Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας βρήκε έναν αληθινό και άδολο έρωτα στο πρόσωπο της καλλονής Ελβετής Nina Flohr. Ο πρίγκιπας Φίλιππος της Ελλάδας και της Δανίας μπορεί να έχει ταυτιστεί τα τελευταία χρόνια από τα media Μεγάλης Βρετανίας και ΗΠΑ ως το απόλυτο it boy και να θεωρείται ως ο τελευταίος περιζήτητος single αριστοκράτης των ευρωπαϊκών οίκων, αλλά ο 32χρονος γαλαζοαίματος έρχεται να τους διαψεύσει όλους.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Gala, ο βενιαμίν της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας διατηρεί σχέση εδώ και αρκετό διάστημα με την άκρως γοητευτική και πάμπλουτη κληρονόμο Nina Flohr. Όσο για το πώς γνωρίστηκαν οι δύο ερωτευμένοι νέοι , αυτό είναι κάτι που πιθανότατα ελάχιστοι γνωρίζουν. Ο φειδωλός στις δηλώσεις του πρίγκιπας φροντίζει να κρατά τα ιδιωτικά του επτασφράγιστο μυστικό. Πάντως, η σχέση του με την Nina φαίνεται ότι έχει τις ευλογίες της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας, διαφορετικά οι δυο τους δεν θα τολμούσαν τη δημόσια εμφάνιση στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Ποια είναι η Nina Flohr

Η σύντροφος του πρίγκιπα Φιλίππου είναι μία γυναίκα δραστήρια και χειραφετημένη, η οποία έχει επιλέξει να ζει ως σύγχρονος νομάς μεταξύ Αμερικής, Μοζαμβίκης και Μεγάλης Βρετανίας. Κόρη του Thomas Flohr, ιδρυτή και ιδιοκτήτη της VistaJet, και της Katharina Flohr, η οποία είναι η καλλιτεχνική διευθύντρια του περιώνυμου οίκου Faberge, ενώ για ένα φεγγάρι υπήρξε fashion director στα ξεκινήματα της Vogue Hellas, η αεικίνητη 31χρονη έχει αναλάβει creative director στην πατρογονική επιχείρηση – και μάλιστα, καυχιέται γι’ αυτό.

Με τον πατέρα της Thomas Flohr

Στην Μοζαμβίκη

Βέβαια, το μέχρι σήμερα το μεγάλο έργο ζωής της είναι το Kisawa, ένα exclusive resort και περιβαλλοντικό καταφύγιο στις ακτές της Νοτιοανατολικής Αφρικής, στη Μοζαμβίκη. Φυσικά, όποιος ρίξει έστω μία κλεφτή ματιά στην απερίγραπτη ομορφιά του τοπίου και του resort οφείλει να συγκινηθεί. Η σύντροφος του Φιλίππου έχει βρει την γαλήνη, την ηρεμία και ένα πολύ προσωπικό καταφύγιο σε αυτό τον τόπο.

Read More

And More