Πρίγκιπας George: Η εμμονή του με τους ήρωες της Disney!

Εμμονή με τους ήρωες της Disney φαίνεται πως έχει πάθει ο πρίγκιπας George. Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του William, πατέρας και γιος λατρεύουν να παρακολουθούν παιδικές ταινίες, όταν δεν συμμετέχουν στις πολλές υποχρεώσεις που έχουν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ αποκάλυψε τις πληροφορίες αυτές κατά τη συμμετοχή του σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά που έγινε με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας Paddington 2 μέσα σε ένα vintage ατμοκίνητο τραίνο της British Pullman Ο μικρός πρίγκιπας μπορεί να είναι ο τρίτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, αλλά είναι επίσης και ένας μεγάλος θαυμαστής της Ντίσνεϊ, όπως άλλωστε αρμόζει σε ένα τετράχρονο.

«Του αρέσει πολύ “Ο βασιλιάς των λιονταριών”», είπε ο William και πρόσθεσε: «το έχουμε δει αρκετές φορές. Όπως παρακολουθήσαμε πολλές φορές το “Octonauts”, ενώ έχει δει και κάποιες από τις ταινίες Lego, γενικά έχει δει πολλές τέτοιες ταινίες».

Ο William συνοδεύονταν από τη σύζυγό του και τον αδελφό του Harry, ενώ στην εκδήλωση που αφορούσε παιδιά από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζει η βασιλική οικογένεια παραβρέθηκαν και ηθοποιοί από την ταινία Paddington.

Νωρίτερα φέτος το βασιλικό ζεύγος είχε δηλώσει στο «Ράδιο Ένα» του BBC ότι παρακολουθεί ανελλιπώς το «Game of Thrones» και το «Homeland».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More