Πρίγκιπας Harry: Γνώρισε τον πατέρα της συντρόφου του!

Αυτός είναι έρωτας. Ο πρίγκιπας Harry αποδεικνύει πως βλέπει πολύ σοβαρά τη σχέση του με την σέξι ηθοποιό Meghan Markle και γνώρισε ήδη τον πατέρα της. Την αποκάλυψε έκανε ο ετεροθαλής αδελφός της ηθοποιού Thomas Jr. στον βρετανικό Τύπο.

Σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε στην Daily Mail ο ετεροθαλής αδελφός της πρωταγωνίστριας του δικαστικού αμερικανικού δράματος Suits, ο πρίγκιπας συναντήθηκε με τον πατέρα της πριν έξι μήνες στο Τορόντο. “Ο πατέρας μου γνώριζε για την σχέση από την αρχή. Συναντήθηκε για πρώτη φορά πριν έξι μήνες με τον πρίγκιπα Harry στο Τορόντο. Είναι πολύ ευχαριστημένος και εξαιρετικά υπερήφανος για εκείνη”, ανέφερε χαρακτηριστικά και δεν παρέλειψε να δηλώσει την επιθυμία του να συναντηθεί και ο ίδιος με το αγόρι της Meghan.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα θέλουν την ηθοποιό να υπολογίζει πολύ στην γνώμη του μπαμπά της και το ότι εκείνος εγκρίνει τη σχέση της με τον πρίγκιπα ήταν πολύ σημαντικό. Η ίδια πάντως είχε επισκεφθεί την βρετανική πρωτεύουσα μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και είχε φιλοξενηθεί στο παλάτι του Κένσιγκτον. Εκεί είχε γνωρίσει και τον William με την Kate, ενώ πηγή από το παλάτι αναφέρει πως και η βασίλισσα Ελισάβετ εγκρίνει την σχέση του εγγονού της με την Αμερικανίδα ηθοποιό.

Read More

And More