Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Έτσι έγινε η πρόταση γάμου! Video

Το πρωί της Δευτέρας, το παλάτι του Kensington ανακοίνωσε αυτό που περιμέναμε όλοι μας, τον αρραβώνα του Πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle! Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί την Άνοιξη του 2018 και θα ζήσει στο Nottingham Cottage στο Ανάκτορο του Kensington. Ο Πρίγκιπας και η Αμερικανίδα ηθοποιός, μάλιστα, χθες έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων τους, ενώ το απόγευμα παραχώρησαν την πρώτη τους συνέντευξη στο BBC.

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μίλησαν πρώτη φορά για την σχέση τους, ενώ δεν δίστασαν να αποκαλύψουν στο τηλεοπτικό κοινό το πως έγινε η πρόταση γάμου. “Ήταν πριν μερικές εβδομάδες, στο Nottingham Cottage του παλατιού του Kensington” ανέφερε αρχικά ο Harry, με την Meghan να συνεχίζει «Ήταν μία χαλαρή βραδιά σαν αυτές που συνηθίζουμε να περνάμε. Ψήναμε κοτόπουλο… Η πρόταση έγινε πολύ φυσικά και ρομαντικά, γονάτισε, αλλά δεν τον άφησα να τελειώσει! Του είπα αμέσως “μπορώ να πω ναι;”»
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ να δεις το πανέμορφο δακτυλίδι που της σχεδίασε

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

«Δεν με άφησε να τελειώσω και στη συνέχεια αγκαλιαστήκαμε και έβαλα το δαχτυλίδι στο δάχτυλό της. Αυτό ήταν! Μία πραγματικά γλυκιά στιγμή μονάχα για εμάς! Νομίζω κατάφερα να την εκπλήξω» εξομολογήθηκε ο Πρίγκιπας Harry.
Το ζευγάρι αποκάλυψε πως είναι μαζί τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, ενώ τους πρώτους πέντε έξι μήνες δεν γνώριζε κανείς για την σχέση του. Μάλιστα, ο Πρίγκιπας αποκάλυψε πως δεν είχε παρακολουθήσει ποτέ την σειρά Suits, στην οποία πρωταγωνιστεί η αρραβωνιαστικιά του, ενώ η Meghan μίλησε για όλη αυτή την δημοσιότητα, του να είσαι μέλος μιας βασιλικής οικογένειας. “Δεν είχα ιδέα τι σημαίνει να έχεις μεγαλώσει σε βασιλική οικογένεια” δήλωσε η ηθοποιός, με τον Harry να απαντάει “Προσπάθησα να σε προειδοποιήσω, όσο πιο νωρίς γινόταν…”.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ να μάθεις ποια είναι η Meghan Markle
“Μπορεί να δούλευα στον χώρο του θεάματος, αλλά ποτέ δεν ήμουν πρώτο θέμα στα περιοδικά. Ζούσα μια πολύ ήσυχη ζωή, παρά το γεγονός ότι ήμουν ηθοποιός” είπε, μεταξύ άλλων, η μέλλουσα πριγκίπισσα.
Δες όλη τη συνέντευξη:

Read More

And More