Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Η τελευταία τους βασιλική εμφάνιση! Συνάντησαν την βασίλισσα Ελισάβετ [pics]

Στο Λονδίνο βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, στο πλαίσιο των τελευταίων τους καθηκόντων, ως μέλη της βασιλικής οικογένειας. Το απόγευμα της Δευτέρας, το ζεύγος έκανε την τελευταία του εμφάνιση, λίγο πριν αφήσει και επίσημα την μοναρχία. Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους – μετά το Megxit – βρέθηκαν στο Αβαείο του Westminster Abbey για να παρακολουθήσουν τη λειτουργία με αφορμή την ημέρα της Κοινοπολιτείας.

Η Meghan Markle εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά με την εμφάνισή της, στο πλευρό του συζύγου της πρίγκιπα Harry. Η Δούκισσα του Sussex επέλεξε ένα πράσινο φόρεμα της Emilia Wickstead με ένα ταιριαστό καπέλο από τον William Chambers, τα οποία συνδύασε με μια τσάντα της Gabriella Hearst, ενώ τα παπούτσια της ήταν Aquazzura.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, σε αντίθεση με πέρυσι, το ζευγάρι οδηγήθηκε στις θέσεις του και δεν περίμενε την άφιξη της βασίλισσας Ελισάβετ για να μπουν όλοι μαζί στην εκκλησία, όπως ορίζει το πρωτόκολλο για τον μονάρχη και τους βασιλείς. Το ίδιο συνέβη και με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton.

Ο Harry και η Meghan χαμογέλασαν και χαιρέτισαν με ένα νεύμα τον William και την Kate, μόλις έφθασαν στο Αβαείο. Το ζευγάρι συνομίλησε με τον θείο του Harry, πρίγκιπα Edward, ο οποίος καθόταν δίπλα τους.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που τα δυο αδέρφια συναντήθηκαν δημόσια, μετά την απόφαση του Harry να παραιτηθεί και να μετακομίσει μόνιμα στον Καναδά με την οικογένειά του. «Ήταν πραγματικά μια πολύ γλυκιά κίνηση που η βασίλισσα τούς ζήτησε να πάνε στην εκκλησία. Σημαίνει πολλά υπό την έννοια πως αυτοί οι δυο εξακολουθούν να είναι οικογένειά της. Και ως οικογένεια, αγαπιούνται πολύ μεταξύ τους» αναφέρουν συγκεκριμένα οι ξένες πηγές για τη βασίλισσα και τον εγγονό της.

Ενώ οι «Σάσεξ» έχουν εγκατασταθεί προς το παρόν στον Καναδά, μια χώρα που αρνείται να πληρώνει για την ασφάλειά τους, οι μελλοντικές δραστηριότητές τους περιβάλλονται από μυστήριο!

Φωτογραφίες: Splash/Ideal Image

Read More

And More