Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Oι πρώτες εικόνες με το βασιλικό μωρό στην αγκαλιά τους! [video]

Ξημερώματα Δευτέρας 6 Μαΐου (5:26 για την ακρίβεια ώρα Αγγλίας) το νέο βασιλικό μωρό ήρθε στον κόσμο! Η Meghan Markle γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι – το οποία ζύγιζε 3 κιλά και 200 γραμμάρια – και έκανε τον πρίγκιπα Harry έναν ευτυχισμένο πατέρα. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δήλωσαν κατενθουσιασμένα από το ευτυχές γεγονός. Δύο μέρες μετά τη γέννηση του γιου του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex, το ζευγάρι έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση για τις τηλεοπτικές κάμερες, συστήνοντας τον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους!

Όλη η Μεγάλη Βρετανία περίμενε με ανυπομονησία να δει τα πρώτα πλάνα του βασιλικού μωρού! Ο πρίγκιπας Harry κρατούσε τρυφερά τον νεογέννητο γιο του στην αγκαλιά, όσο η Meghan – εμφανώς κουρασμένη – τον κοιτούσε συνεχώς. “Έχω τους δύο καλύτερους άντρες στον κόσμο, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη! Είναι πολύ ήρεμος!” δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώην ηθοποιός αναφέροντας πως δεν ξέρουν ακόμη σε ποιον μοιάζει το μωρό. “Κάθε μέρα που περνάει, αλλάζει, οπότε δεν ξέρουμε πως θα μοιάζει σε έναν μήνα”!

“Είναι υπέροχο! Το να είσαι γονιός είναι φανταστικό! Είναι μόνο δυόμισι με τρεις ημέρες, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε αυτή τη χαρά!” πρόσθεσε ο πρίγκιπας Harry. “Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα ευγενικά σας λόγια, σημαίνει πολλά για εμάς”, δήλωσε στο τέλος η Meghan Markle στις κάμερες.

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ αναμένεται να δει σήμερα τον νέο της δισέγγονο, όπως μετέδωσε το βρετανικό πρακτορείο Press Association. Η 93χρονη μονάρχης μένει εδώ και λίγες ημέρες στον Πύργο του Ουίνδσορ, πολύ κοντά στην αγροικία Φρόγκμορ όπου διαμένουν ο Harry και ο Meghan.

Φωτογραφίες: Reuters

Read More

And More