Site icon TLIFE

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Ο γιος τους Archie μεγάλωσε και έκανε το πρώτο του επίσημο ταξίδι στην Αφρική! [pics]

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle συνεχίζουν κανονικά το επίσημο ταξίδι τους στην Αφρική. Αυτή αποτελεί την πρώτη επίσημη οικογενειακή επίσκεψη στο εξωτερικό μετά τη γέννηση του γιου τους, Archie Harisson, ο οποίος φυσικά βρίσκεται μαζί τους! Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έφθασαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο Cape Town με αεροσκάφος της γραμμής, καθώς πρόσφατα αποδοκιμάστηκαν για τα ταξίδια που έκαναν με ιδιωτικό τζετ.

Από την πρώτη ημέρα κυκλοφόρησαν δεκάδες φωτογραφίες της Meghan και του Harry από το ταξίδι τους, ωστόσο καμία του μικρού Archie! Σήμερα το πρωί όμως, το γαλαζοαίματο μωράκι έκανε την εμφάνιση του! Ο τεσσάρων μηνών γιος τους συναντήθηκε με τον θρύλο των αγώνων κατά του Απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική τον Αρχιεπίσκοπο Archbishop Tutu. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, ο Archie δεν μοιάζει σχεδόν καθόλου στη μητέρα του και πρώην ηθοποιό αλλά αντιθέτως είναι φτυστός ο Harry!

Δες φωτογραφίες:

Τόσο ο 87χρονος Αρχιεπίσκοπος και η κόρη του, όσο και οι προσκεκλημένοι τους ήπιαν τσάι και μίλησαν για το φιλανθρωπικό του έργο το οποίο στηρίζει η Βασιλική Οικογένεια της Βρετανίας.

Φωτογραφίες: Reuters, Instagram

© 2024 tlife.gr