Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες τους είναι γεγονός!

Ο Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τον γάμο τους! Το ζευγάρι ανακοίνωσε πριν μερικές εβδομάδες τον αρραβώνα τους, προκαλώντας φρενίτιδα στην Μεγάλη Βρετανία, ενώ στη συνέχεια έκαναν την πρώτη δημόσια έξοδό τους και ακολούθησε και η πρώτη κοινή συνέντευξη στο BBC. Πριν λίγες μέρες, έγινε γνωστή και η ημερομηνία του γάμου του γαλαζοαίματου άντρα με την Αμερικανίδα ηθοποιό, ο οποίος θα γίνει στις 19 Μαΐου 2018.

Μάλιστα, το παλάτι του Kensington έδωσε στη δημοσιότητα τις επίσημες φωτογραφίες του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle για τον αρραβώνα τους. Τα πορτραίτα του ερωτευμένου ζευγαριού τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο μόδας Alexi Lubomirski, ενώ οι λήψεις έγιναν πριν μερικές μέρες στο Frogmore House, ιδιωτική βασιλική κατοικία στο Windsor Castle.

Στην πρώτη φωτογραφία, ο Harry και η Meghan κρατιούνται χεράκι χεράκι, με το μονόπετρο της όμορφης ηθοποιού, σε πρώτο πλάνο. Η δεύτερη φωτογραφία είναι πιο τρυφερή με τους δυο τους να είναι χαμογελαστοί και την μέλλουσα νύφη να έχει το χέρι της στο πρόσωπο του Πρίγκιπα.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More