Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Σχεδιάζουν μυστικό γάμο στην Καραϊβική με κουμπάρα διάσημη ηθοποιό!

Φαίνεται πως ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και σχεδιάζουν ήδη τον γάμο τους! Το ζευγάρι, βέβαια, δεν θέλει να ακολουθήσει το βασιλικό πρωτόκολλο για τους γάμους των μελών της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας. Σύμφωνα με το περιοδικό Life & Style, η 36χρονη ηθοποιός και ο Πρίγκιπας, οι οποίοι είναι μαζί τον τελευταίο χρόνο, θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους, με μια απλή και μυστική τελετή στην Καραϊβική.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού, η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει ήδη διαλέξει την κουμπάρα της, η οποία δεν θα είναι άλλη από την Priyanka Chopra, την πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Quantico. Η πρόταση γάμου έχει ήδη γίνει από τον γαλαζοαίματο άνδρα και το ζευγάρι σχεδιάζει υπό άκρα μυστικότητα τον γάμο του!
«Είμαστε ζευγάρι. Είμαστε ερωτευμένοι. Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει μια στιγμή που θα βγούμε μπροστά και θα παρουσιαστούμε και θα έχουμε ιστορίες να πούμε, αλλά ελπίζω να καταλάβει ο κόσμος ότι αυτή είναι η δική μας στιγμή. Είναι για εμάς. Εν μέρει είναι αυτό που το κάνει τόσο ιδιαίτερο, το ότι είναι μόνο δική μας. Αλλά είμαστε ευτυχισμένοι. Προσωπικά, λατρεύω μια μεγάλη ιστορία αγάπης. Μπορώ να σου πω πως στο τέλος της μέρας είναι πολύ απλό. Είμαστε δυο άνθρωποι που είναι πραγματικά χαρούμενοι και ερωτευμένοι» είχε δηλώσει η Meghan Markle στο Vanity Fair, για τον Πρίγκιπα Harry και τη σχέση τους.

Read More

And More