Πρίγκιπας Harry: Προσπαθεί να μαζέψει τα.. ασυμάζευτα… πηγαίνοντας σε φιλανθρωπικά events!

Προσπαθεί να τα μαζέψει τώρα ο πρίγκιπας Harry και τρέχει και δεν φθάνει. Ο λόγος για τον μικρό αδελφό του William που αναστάτωσε πριν από δυο βδομάδες το παλάτι με τα καμώματά του.
Τώρα ο Harry, μετά το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες στο Λας Βέγκας προσπαθεί να κερδίσει ξανά την εύνοια του κόσμου. Γι’ αυτό, άλλωστε, ξεκίνησε να πηγαίνει από την μια φιλανθρωπική εκδήλωση στην άλλη. Χθες βρέθηκε στα WellChild Awards του Λονδίνου, όπου έβγαλε λόγο και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά της εκδήλωσης.
Στο πλαίσιο της εμφάνισής του εκεί γνώρισε τον 6χρονο Alex Logan, που πάσχει από λευχαιμία. Ο μικρός, μάλιστα, σε ερώτηση που το έκαναν για το τι θα έλεγε στον πρίγκιπα, απάντησε: “Χαίρομαι που αυτήν τη φορά, φορά τα ρούχα του”.

Η δράση του Harry, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αφού και σήμερα ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στις κερκίδες για να δει τους Παραολυμπιακούς. Αφού παρακολούθησε τον αγώνα κολύμβησης των γυναικών, φωτογραφήθηκε με τον κόσμο και δήλωσε πως στηρίζει την βρετανική ομάδα.
Οι συγκεκριμένες εμφανίσεις του, πάντως, φαίνεται πως βοήθησαν στο να αποκαταστήσει το όνομά του, αφού στους αγώνες ο κόσμος πιο πολύ ασχολήθηκε με το να βγάλει φωτογραφίες με το Harry, παρά να δει τα κορίτσια στην πισίνα.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More