Πρίγκιπας Harry: Πρώτη εμφάνιση για τη νέα του συντρόφο μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους! [pics]

Η είδηση πως ο πρίγκιπας Harry είναι και πάλι ερωτευμένος έκανε το γύρο του κόσμου με την 35χρονη κούκλα ηθοποιό Meghan Markle να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, ως η νέα του αγαπημένη. Οι δυο τους, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ξένου Τύπου βγαίνουν εδώ και λίγους μήνες και παρά τα τρία χρόνια διαφοράς (η Meghan είναι μεγαλύτερη του πρίγκιπα), οι δυο τους δείχνουν να είναι στα καλύτερά τους.

Και φυσικά όσο τα δημοσιεύματα για το new love in town φουντώνουν, αυξάνονται και οι παπαράτσι που κυνηγούν το κορίτσι για μια φωτογραφία… Και να που τα κατάφεραν. Η Αμερικάνίδα ηθοποιός που πρωταγωνιστεί ως Rachel Zane στο Suits, βρίσκεται στον Καναδά και οι φωτογράφοι την “τσάκωσαν” έξω από το σπίτι της στο Τορόντο.

Η Meghan βγαίνοντας από την οικία της έπεσε κυριολεκτικά πάνω τους, αλλά δεν πτοήθηκε, κούκλα και χαμογελαστή πόζαρε στους παπαράτσι, αλλά αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τη φημολογούμενη σχέση της με τον πρίγκιπα.

Ο Harry πάντως, ήθελε να κρατήσει κρυφή τη σχέση τους επειδή δεν ήθελε να τρομάξει τη Markle με την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Η 35χρονη ηθοποιός το καλοκαίρι ανέβασε δύο φωτογραφίες από το Λονδίνο στη σελίδα της στο Instagram και φέρεται να ήταν καλεσμένη στο Kensington Palace όπου γνώρισε τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge…. Τώρα όμως, κανείς από τους δυο δεν θα μείνει ήσυχος!

Read More

And More