Πρίγκιπας Harry – Rihanna: Έκαναν μαζί τεστ για τον HIV!

O πρίγκιπας Harry και η Rihanna υποβλήθηκαν χθες Πέμπτη στα Barbados σε αιματολογικές εξετάσεις για τον ιό HIV στο πλαίσιο της εκστρατείας για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Aids.

Ο Βρετανός γαλαζοαίματος και η διάσημη τραγουδίστρια έκαναν την εξέταση σε κλινική της πρωτεύουσας των Μπαρμπέιντος, του Μπρίτζταουν, για να συμμετάσχουν κι εκείνοι στην εκστρατεία ενημέρωσης κατά του HIV/AIDS παράλληλα με άλλες διοργανώσεις που έγιναν χθες σε ολόκληρο τον κόσμο.

“Αν είσαι οροθετικός και το μάθεις αρκετά γρήγορα, μπορεί να λάβεις φαρμακευτική αγωγή και να έχεις μία απολύτως φυσιολογική ζωή με τους αγαπημένους σου”, δήλωσε ο πρίγκιπας Harry.

Η Rihanna, η οποία κατάγεται από το νησί αυτό της Καραϊβικής και ζει τώρα στη Νέα Υόρκη, εξεπλάγη από την ευκολία και την ταχύτητα της εξέτασης, που σύμφωνα με την UNAIDS (την υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών για το AIDS) είναι φθηνή, ακριβής και έχει γρήγορα αποτελέσματα.

“Δεν νομίζω ότι ο κόσμος γνωρίζει πόση πρόοδος έχει επιτευχθεί στην μάχη κατά του HIV και του AIDS”, δήλωσε η 28χρονη τραγουδίστρια.

“Όσο περισσότερο το διαδίδουμε, τόσο το καλύτερο”, πρόσθεσε.

Ο πρίγκιπας Harry και η Rihanna βρέθηκαν στα Μπαρμπέιντος ξεχωριστά για να τιμήσουν την 50η επέτειο από την ανεξαρτητοποίηση του νησιού από τη βρετανική κυριαρχία την Τετάρτη. Σύμφωνα με στοιχεία της UNAIDS για το 2015, περίπου 36,7 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως είναι σήμερα οροθετικοί. Δύο εκατομμύρια είναι οι οροθετικοί στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική.

Read More

And More