Πρίγκιπας κακοποίησε σεξουαλικά και σκότωσε τον υπηρέτη του!

Συγκλονίζει τη Σαουδική Αραβία και όχι μόνο η υπόθεση του πρίγκιπα Σαούντ Αμπντουλαζίζ Μπιν Νάσερ Αλ Σαούντ ο οποίος δικάζεται στη Βρετανία, με την κατηγορία ότι σκότωσε τον υπηρέτη του!

Η δίκη έχει προκαλέσει σάλο όχι μόνο για τη δολοφονία του υπηρέτη αλλά κυρίως για τον ισχυρισμό του εισαγγελέα ότι ο υπηρέτης πριν δολοφονηθεί κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον 34χρονο πρίγκιπα!

Ο 32χρονος υπηρέτης Μπαντάρ Αμπντουλαζίζ βρέθηκε στραγγαλισμένος, με ισχυρά χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι, με σπασμένα δόντια, τραύματα στο λαιμό, τα αυτιά και το στομάχι, ενώ είχε πάθει εσωτερική αιμορραγία στον εγκέφαλο .

Ο πρίγκιπας από την πλευρά του, αρνείται οτι είναι ομοφυλόφιλοςκαι μιλά για ανθρωποκτονία και όχι περί δολοφονίας, ενώ ισχυρίζεται ότι με το θύμα ήταν φίλοι.

Η σημερινή αποκάλυψη όμως με τις φωτογραφίες- ντοκουμέντο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του ανελκυστήρα του ξενοδοχείου, που δείχνει τον πρίγκιπα να χτυπάει τον άτυχο άνδρα, έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον πρίγκιπα και όλη τη βασιλική οικογένεια.

Ο πατέρας του κατηγορούμενου πρίγκιπα, είναι ανιψιός του βασιλιά και η μητέρα του κόρη του βασιλιά.

Read More

And More