Πρίγκιπας Κάρολος – Καμίλα: Το επίσημο δείπνο προς τιμήν τους στο Προεδρικό Μέγαρο – Φωτογραφίες

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο επίσημο δείπνο, στο Προεδρικό Μέγαρο, το οποίο γίνεται προς τιμήν του Πρίγκιπα Καρόλου και της συζύγου του, Καμίλα. Το βασιλικό ζεύγος έφτασε σήμερα το μεσημέρι στην Ελλάδα και λίγο αργότερα κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ενώ στη συνέχεια ο Πρίγκιπας Κάρολος συναντήθηκε με τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Αλέξη Τσίπρα. Η επίσκεψη θεωρείται ιστορική, αφού σπάνια ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας επισκέπτεται την χώρα μας επίσημα.

Πριν λίγη ώρα, μάλιστα, ξεκίνησε το επίσημο Δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Προκόπης Παυλόπουλος υποδέχτηκε τον Πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα με μεγάλη χαρά και ακολούθησε το δείπνο με ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού με «άρωμα» Ελλάδας!

Το παρών έδωσαν στο Προεδρικό Μέγαρο τόσο ο Αλέξης Τσίπρας με την σύζυγό του, Μπέττυ Μπαζιάνα, όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα, αλλά και ο Πάνος Καμμένος, η Λυδία Κονιόρδου, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Τέρενς Κουίκ κ.α.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Λυδία Κονιόρδου – Παναγιώτης Κουρουμπλής

Γιάννα Αγγελοπούλου – Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Ρένα Δούρου

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Read More

And More