Πρίγκιπας Κάρολος - Καμίλα: Η επίσκεψη στην Αθήνα και το βασιλικό look της Καμίλα που συζητήθηκε!

Πρίγκιπας Κάρολος – Καμίλα: Η επίσκεψη στην Αθήνα και το βασιλικό look της Καμίλα που συζητήθηκε! | tlife.gr

Βασιλικό αέρα έφεραν στην Ελλάδα ο Πρίγκιπας Κάρολος της Αγγλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Το ζευγάρι έφθασε στην Ελλάδα -και προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος – στις 14:54, με τον Κάρολο να κατεβαίνει από το αεροσκάφος και την Καμίλα να τον ακολουθεί ντυμένη στα λευκά.

Η Δούκισσα της Κορνουάλης επένδυσε για μια ακόμη φορά στο λευκό χρώμα, που είναι το αγαπημένο της και περπάτησε με βασιλικό αέρα δίπλα στον Κάρολο. Για το ταξίδι της στην Ελλάδα επέλεξε ένα κομψό λευκό midi φόρεμα, χρυσά κοσμήματα και πέρλες στο λαιμό και τα συνδύασε με ένα neutral clutch και γόβες.

Αμέσως, μετά την άφιξη στην Ελλάδα, το ζεύγος βρέθηκε στο μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη, όπου ο πρίγκιπας της Αγγλίας κατέθεσε στεφάνι, έχοντας στο πλευρό του την Καμίλα. Και φυσικά ακολούθησε η επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου για την συνάντηση του Καρόλου με τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

 

Η επίσκεψη θεωρείται ιστορική, αφού σπάνια ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας επισκέπτεται την χώρα μας επίσημα. Ο Κάρολος, γνωστός για την αγάπη του στην Ελλάδα, αναμένεται να μιλήσει με θερμά λόγια για την χώρα μας και να σπάσει τον πάγο που υπάρχει ανάμεσα στην Ελλάδα και την βασιλική οικογένεια εδώ και δεκαετίες.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more