Πρίγκιπας Κάρολος: Τι δήλωσε για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ πριν από λίγες ημέρες πέρασε μία μικρή περιπέτεια με την υγεία της, για αυτό τον λόγο έμεινε ένα βράδυ στο νοσοκομείο ενώ οι γιατροί της συνέστησαν ξεκούραση για 15 μέρες.

Η βασίλισσα Ελισάβετ προσπαθεί σιγά σιγά να ανακτήσει τις δυνάμεις της, καθώς θέλει να παρευρεθεί στο Κενοτάφιο την Κυριακή της Μνήμης, όπου οι Βρετανοί τιμούν τους νεκρούς και τους βετεράνους των δύο Παγκόσμιων Πολέμων.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν ότι η 95χρονη μονάρχης θα δώσει το παρών στην Κυριακή Μνήμης στις 14 Νοεμβρίου και θα παρακολουθήσει την τελετή από το μπαλκόνι του κτιρίου όπου στεγάζεται το Γραφείο Εξωτερικών, Κοινοπολιτείας και Ανάπτυξης.

Μάλιστα, ο Οίκος Κλάρενς ενημέρωσε ότι ο Κάρολος και η Καμίλα θα ηγηθούν της βασιλικής οικογένειας στο Φεστιβάλ Μνήμης στο Ρόαγιαλ Άλμπερτ Χολ στο Λονδίνο το Σάββατο το βράδυ, αλλά η βασίλισσα δεν θα παραστεί. Παρόντες θα είναι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, ο Κόμης και η Κόμισσα του Ουέσεξ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Πηγή φωτογραφιών: Splash / Ideal Images

Read More

And More