Πρίγκιπας Κάρολος: Βγήκε από την καραντίνα, μερικές μέρες αφού διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό!

Πριν μερικές μέρες, ανακοινώθηκε από το Παλάτι πως ο Πρίγκιπας Κάρολος, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Αμέσως αναχώρησε για το εξοχικό του στην Σκωτία, όπου και έμεινε σε απομόνωση μακριά από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Μάλιστα, η σύζυγός του Καμίλα, βγήκε αρνητική στον ιό. Σύμφωνα με το CNN και τις πηγές από το Παλάτι, ο Κάρολος βγήκε από την αυτοαπομόνωση μια εβδομάδα αφού είχε γίνει η διάγνωση και η υγεία του είναι καλή.

Ο 71χρονος διάδοχος του Βρετανικού θρόνου είχε την ήπια μορφή της νόσου με τα συμπτώματα να εμφανίζονται πριν από δύο σαββατοκύριακα. Άρχισε να μην νιώθει καλά στις 21 Μαρτίου και έτσι αναχώρησε την επομένη για την Σκωτία. Από τη στιγμή, όμως που ο γιατρός του είπε ότι είναι καλά, δεν χρειάζεται να βρίσκεται πλέον σε καραντίνα!

Η αυτοαπομόνωση του Καρόλου κράτησε επτά ημέρες… όπως προβλέπεται στην Βρετανία και έτσι πλέον θα κάνει τις συναντήσεις του και θα ασκεί τα βασιλικά του καθήκοντα. Να σημειώσουμε πως η Μεγάλη Βρετανία μετρά μέχρι στιγμής 1,228 θανάτους από κορονοϊό.

Read More

And More