Πρίγκιπας Κάρολος: Ζητάει εξηγήσεις από το γιο του για τις γυμνές φωτογραφίες!

Από την ημέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο για τις γυμνές φωτογραφίες πατέρας και γιος δεν τα έχουν πει από κοντά! Και τώρα έφτασε η ώρα! Σύμγφωνα με δημοσίευμα στης Daily Mail ο πρίγκηπας Κάρολος, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρίσκεται διακοπές στο Birkhall, στο εξοχικό της βασιλικής οικογένειας, ζήτησε συνάντησε τετ-α-τετ με τον άτακτο Harry! Ο λόγος της συνάντησης είναι αφενώς για να ζητήσει εξηγήσεις από τον γιο του και αφετέρου να δουν από κοινού πώς θα χειριστούν το θέμα με την Sun η οποία έσπασε την συμφωνία και τα έβγαλε όλα στην φόρα!

/

Πάντως, τα δημοσιεύματα θέλουν τον πρίγκηπα Κάρολο να είναι έντονα προβληματισμένος με τον γιο του ο οποίος κάθε φορά στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του με την άτακτη συμπεριφορά του, αντίθετα με τον αδερφό του ο οποίος αποτελεί υπόδειγμα. Ο τελευταίος δε, δεν θα παρευρεθεί στην συνάντηση της οικογένειας ενώ έχει μιλήσει εκτενώς με τον αδερφό του στο τηλέφωνο για το επίμαχο ζήτημα!

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του παλατιού οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε μια άκρως ιδιωτική στιγμή και ήταν στην δικαιοδοσία του κάθε εκδότη αν θα τις έβγαζε στην επιφάνεια. Ωστόσο, δεδομένης της κατάστασης, θα υπάρξουν και συνέπειες!

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ HARRY ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ STRIP ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ!

Λέγεται Cressida Bonas, είναι 23 ετών και κόρη ενός it girl που μεσουράνησε την δεκαετία του 60. Η Daily Mail δημοσίευσε photo της τον περασμένο μήνα γράφοντας ότι είναι το κορίτσι του πρίγκηπα Harry! Μάλιστα, αρκετές photo ήρθαν στην δημοσιότητα με τους δυο τους σε τρυφερές στιγμές, πράγμα που σημαίνει ότι όταν ο πρίγκηπας έκανε strip show οι δυο τους ήταν σε σχέση. Ωστόσο, η Cressida διατηρεί χαμηλό προφίλ και δεν έχει δώσει την απάντησή της!

Read More

And More