Πρίγκιπας Λούις: Η αντίδρασή του όταν έμαθε για τον θάνατο της προγιαγιάς του

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ. Η μονάρχης της Μεγάλης Βρετανίας έφυγε από τη ζωή στα 96 της χρόνια, με τον Κάρολο να γίνεται βασιλιάς.

Καθημερινά χιλιάδες κάτοικοι του Λονδίνου σπεύδουν συνεχώς έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη της, ενώ όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλώντας μεγάλο ενδιαφέρον.

Μεταξύ αυτών, είναι και η αντίδραση του μικρότερου γιου του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, Λούις, όταν πληροφορήθηκε για τον θάνατο της προγιαγιάς του.

Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μίλησε για την αντίδραση του 4χρονου γιου της στον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ το Σάββατο 10/9, ενώ συμμετείχε στη βόλτα της βασιλικής οικογένειας έξω από το παλάτι του Ουίνδσορ.

Ο βασιλικός συγγραφέας Robert Jobson σε ανάρτησή του στο Twitter έκανε την αποκάλυψη λέγοντας πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας, την ώρα που χαιρετούσε τους ανθρώπους που είχαν μαζευτεί για να τιμήσουν τη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ, περιέγραψε την αντίδραση του γιου της.

«Τουλάχιστον η γιαγιάκα είναι με τον προπάππου τώρα» φέρεται να είπε o 4χρονος Λούις. Τα λόγια αυτά άκουσε μια νεαρή γυναίκα να λέει η ίδια η Κέιτ Μίντλετον στα παιδάκια που χαιρετούσε.

Φωτογραφίες: Splash Ideal Images

Read More

And More