Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η επιστροφή στις υποχρεώσεις του μετά την επέμβαση της Κέιτ Μίντλετον

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, θα επιστρέψει αυτήν την εβδομάδα στις επίσημες υποχρεώσεις του, τις οποίες είχε αναστείλει λόγω της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε η σύζυγός του, Κέιτ Μιντλέτον ανακοίνωσαν σήμερα οι υπηρεσίες του, την ώρα που η Κέιτ συνεχίζει την ανάρρωσή της.

Την Τετάρτη, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα βρεθεί επικεφαλής σε μια τελετή ανάληψης καθηκόντων στο Κάστρο του Ουίνδσορ, ενώ στη συνέχεια θα παραστεί σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο υπέρ του London Air Ambulance, έγινε γνωστό από το παλάτι του Κένσινγκτον, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων PA.

Η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον νοσηλεύτηκε τη 16η Ιανουαρίου για μια χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε, πριν από μία εβδομάδα, ότι πήρε εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική του Λονδίνου και ότι θα συνεχίσει την ανάρρωσή της στην οικογενειακή κατοικία στο Ουίνδσορ, στο δυτικό Λονδίνο.

Οι λόγοι της επέμβασής της στις 16 Ιανουαρίου παραμένουν μυστήριο, όμως δεν πρόκειται για καρκίνο, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ. Το Παλάτι ανακοίνωσε πως θα ακυρώσει τις δραστηριότητές της πιθανόν έως την 31η Μαρτίου.

Ο Ουίλιαμ, ο μεγαλύτερος γιος του βασιλιά Καρόλου, διέκοψε επίσης τις δημόσιες υποχρεώσεις του, προκειμένου να δώσει προτεραιότητα στην οικογένειά τους. Το ζευγάρι, πολύ δημοφιλές στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις.

Ο βασιλιάς Κάρολος επίσης αναρρώνει, έπειτα από μία επέμβαση στον προστάτη. Η απόσυρση από τα φώτα της δημοσιότητας του Καρόλου, της Κέιτ και του Ουίλιαμ είχε ως αποτέλεσμα η βασίλισσα Καμίλα, 76 ετών, να βρεθεί στο προσκήνιο, με πολυάριθμες δημόσιες εμφανίσεις κάθε εβδομάδα.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More