Πρίγκιπας William – Kate Middleton: Ο George, η Charlotte και ο Louis χειροκροτούν τους γιατρούς! Το βίντεο που έγινε viral

Εκατομμύρια Βρετανοί χειροκρότησαν το βράδυ της Πέμπτης όλους όσοι εργάζονται στο Βρετανικό ΕΣΥ και δίνουν τα πάντα για να μην εξαπλωθεί κι άλλο ο κορονοϊός. Ανάμεσά τους και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και παιδιά του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, ο George, η Charlotte και ο μικρός Louis. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δημοσίευσαν στα social media ένα συγκινητικό βίντεο με τα τρία αγγελούδια τους, να χειροκροτούν με πάθος το ιατρικό προσωπικό και τους νοσηλευτές.

Βέβαια, αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο βενιαμίν της οικογένειας, ο πρίγκιπας Louis, ο οποίος όπως θα δεις στο βίντεο μεγάλωσε αρκετά και έγινε ολόκληρο παιδάκι! Τα τρία παιδιά βρίσκονται σε έναν κήπο, πιθανότατα στο εξοχικό τους το Άνμερ Χολ, όπου έχουν μετακομίσει οικογενειακώς, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Σε όλους τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους φροντιστές, τους παθολόγους, τους φαρμακοποιούς, τους εθελοντές και το υπόλοιπο προσωπικό του NHS που εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν όσους έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό: Ευχαριστούμε!» αναφέρει η λεζάντα της ανάρτησης.

Read More

And More