Πρίγκιπας Χάρι: “Mου φέρθηκε με τον τρόπο που του φέρθηκαν” – Νέα έκρηξη για τον πατέρα του και τη βασιλική οικογένεια

Σε νέες δηλώσεις-“βόμβες” προχώρησε ο πρίγκιπας Χάρι στο podcast του Νταξ Σέπαρντ για τον πατέρα του και τη βασιλική οικογένειά του.

Ο πρίγκιπας Χάρι συνέκρινε τη ζωή εντός της βασιλικής οικογένειας με «έναν συνδυασμό του The Truman Show και του να είσαι σε ζωολογικό κήπο» και εξομολογήθηκε ότι για πρώτη φορά ένιωσε την επιθυμία να φύγει από τη βασιλική οικογένεια όταν ήταν περίπου 20 ετών.

«Δεν πιστεύω ότι πρέπει να κατηγορούμε οποιονδήποτε, αλλά σίγουρα σε ό,τι αφορά την ανατροφή, έχω βιώσει κάποια μορφή πόνου ή οδύνης, εξαιτίας του πόνου και της οδύνης που ίσως ο πατέρας μου ή οι γονείς μου βίωσαν. Θα σιγουρευτώ ότι θα σπάσω αυτό τον κύκλο, για να μην το κληροδοτήσω», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε ότι ως γονείς, μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ, θα έπρεπε «να κάνουμε ό,τι μπορούμε και να πούμε “Αυτό που συνέβη σε εσένα θα σιγουρευτώ ότι δεν θα συμβεί σε εσένα”».

Αναφορικά με τον πρίγκιπα Κάρολο, δήλωσε: «Ποτέ δεν το είδα, ποτέ δεν το ήξερα και ξαφνικά άρχισα να ενώνω τα κομμάτια. “ΟΚ, οπότε εδώ πήγε σχολείο, αυτό συνέβη, το ξέρω αυτό για τη ζωή του”. Επίσης ξέρω ότι αυτό συνδέεται με τους γονείς του, οπότε αυτό σημαίνει ότι μου φέρθηκε με τον τρόπο που του φέρθηκαν. Πώς μπορώ, λοιπόν, να το αλλάξω αυτό για τα δικά μου παιδιά;» και συμπλήρωσε ότι το σχέδιό του δεν ήταν να εγκατασταθούν οικογενειακώς στις ΗΠΑ: «Αλλά μερικές φορές πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να βάλεις πάνω από όλα την οικογένειά σου και την ψυχική υγεία σου».

Όπως σημείωσε, για πρώτη φορά σκέφτηκε να εγκαταλείψει τη βασιλική οικογένεια, όταν ήταν 20 χρονών: «Είναι η δουλειά, σωστά; Χαμογέλα και άντεξέ το. Συνέχισε τη δουλειά. Ήμουν περίπου 20 ετών και σκεφτόμουν “Δεν θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά, δεν θέλω να βρίσκομαι εδώ. Δεν θέλω να το κάνω αυτό. Κοίτα τι έκανε αυτό στη μαμά μου, πώς θα καταφέρω ποτέ να τακτοποιηθώ και να αποκτήσω σύζυγο και οικογένεια όταν ξέρω ότι αυτό θα συμβεί ξανά;”».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι αποφάσισε να κάνει ψυχοθεραπεία έπειτα από συζήτηση με την σύζυγό του, η οποία μπορούσε να καταλάβει «ότι πονούσα, ότι υπήρχαν κάποια πράγματα έξω από τον έλεγχό μου, που με θύμωναν, που έκαναν το αίμα μου να βράζει», όπως υπογράμμισε. «Έβγαλα το κεφάλι μου από την άμμο και σκέφτηκα “Είσαι σε αυτή την προνομιακή θέση, σταμάτα να παραπονιέσαι και σταμάτα να σκέφτεσαι ότι θες κάτι διαφορετικό. Να το κάνεις διαφορετικό, γιατί δεν μπορείς να ξεφύγεις. Πώς θα κάνεις αυτά τα πράγματα διαφορετικά, πώς θα κάνεις τη μαμά σου υπερήφανη και να χρησιμοποιήσεις αυτό το σύστημα για να επηρεάσεις πραγματικά την αλλαγή; Κοιτώντας πίσω, συνειδητοποιώ με βοήθησε το να βοηθώ άλλους ανθρώπους».

Πηγή φωτογραφιών: splashnews

Read More

And More