Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Αποκαλύφθηκε πότε θα γίνει η βάπτιση του γιου τους, Άρτσι!

Ακριβώς δύο μήνες μετά τη γέννησή του πρόκειται να βαφτιστεί ο γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ.

To αμερικάνικο People, επικαλούμενο πηγές στο παλάτι, αναφέρει ότι η βάφτιση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου σε ιδιωτικό παρεκκλήσι της βασίλισσας Ελισάβετ στο Κάστρο του Γουίντσορ, καθώς το ζευγάρι επιθυμούσε ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον ιδιαίτερα συνδεδεμένο με τη βασίλισσα. Με αυτή την επιλογή ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψουν μακριά από την κατοικία τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, στο μυστήριο θα δώσουν το “παρών” περίπου 25 άτομα, όλοι στενοί συγγενείς και φίλοι, ενώ φωτογραφίες θα δοθούν στη διασημότητα την επόμενη μέρα. Ωστόσο βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πώς το ζευγάρι δεν αναμένεται να ακολουθήσει τον κανόνα των φωτογραφιών και πως μπορεί να δώσει στη δημοσιότητα μόνο κάποια επίσημη φωτογράφηση αργότερα.

Το σίγουρο είναι πώς, για να είναι βέβαια όσα γράφονται, θα πρέπει να υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι και, μάλιστα, σύντομα.

Read More

And More