Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Φουντώνουν οι φήμες για κρίση στον γάμο τους

«Φουντώνουν» οι φήμες για κρίση στον γάμο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, με αφορμή την επικείμενη σόλο παρουσία του δευτερότοκου γιου της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ αποφάσισε να επιτρέψει στον Πρίγκιπα Χάρι να παραστεί στην τελετή στέψης του πατέρα του αλλά δεν συνέβη το ίδιο και με την σύζυγό του Μέγκαν Μάρκλ. Έτσι λοιπόν, ο έκπτωτος Πρίγκιπας θα ταξιδέψει μόνος του στη Βρετανία ενώ η σύζυγός του θα γιορτάσει τα γενέθλια του γιου της, που συμπέφτουν ημερολογιακά, μόνη της με τα παιδιά τους στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με το In Touch Weekly, οι Σάσεξ έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό να χωρίσουν, όμως ήθελαν πρώτα να τελειώσουν οι διαδικασίες για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, επειδή δεν ήθελαν να πέσουν ξανά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους.

Πόσω μάλλον μετά την προβολή που πήραν λόγω της πρόσφατης κυκλοφορίας της σειράς-ντοκιμαντέρ για το Megxit στο Netflix αλλά και της κυκλοφορίας του Spare, του βιβλίου με τα απομνημονεύματα του Πρίγκιπα Χάρι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα διαθνή Μέσα, οι αποκαλύψεις του Πρίγκιπα Χάρι στο βιβλίου του ήταν εκείνες που έγιναν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη Μέγκαν Μαρκλ. Συγκεκριμένα, όσα είπε ο πρίγκιπας Χάρι στο βιβλίο του για τη χρήση ουσιών, η οποία πιθανότατα εξαφάνισε την όποια ευκαιρία τους να εμπλακούν στην πολιτική ζωή της Βρετανίας, την ώρα που η δημοτικότητά τους είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ενόχλησε ιδιαιτέρως τη Μέγκαν Μάρκλ.

Ο ανελέητος πόλεμος από τη βασιλική οικογένεια, σε συνδυασμό με τις ξεχωριστές δημόσιες εμφανίσεις που κάνουν, έχουν βάλει την ιδέα στο κεφάλι πολλών ότι το ζευγάρι βρίσκεται στα πρόθυρα χωρισμού και ότι προσπαθούν να το κάνουν όσο πιο… αναίμακτα γίνεται.

Read More

And More